Horoskop na pátek 1. prosince: Neslibujte nic, co nejde splnit

Beran

Merkur přesouvající se do Kozoroha si dnes posvítí na váš finanční sektor. Můžete spatřit příležitosti, které jste dosud přehlíželi. Také dostanete zajímavé nápady, které pro změnu slibují získání výhod. Soustřeďte se proto na intuici a zvažujte vše, co vás napadne!

Býk    

Nejistota ve vztahu vás vyčerpává. Seberete proto odvahu a konečně si s partnerem promluvíte na citlivé téma ohledně budoucnosti partnerství. Věřte, že se není čeho bát. Zjistíte, že sdílíte stejné představy. Vztah získá ustálenou podobu.

Blíženci          

Nebudete slibovat nic, co nelze splnit. Okolí na vás obdivuje nejen čestnost, ale právě i zásadovost a důvěryhodnost. Každý daný slib dodržíte, i když to nebude jednoduché. Je obdivuhodné, že se pro druhé obětujete. Měli byste však myslet i na sebe.

Rak    

V zaměstnání vás dnes bude motivovat podpora vašich nadřízených a kolegů. Přestože se po náročném týdnu cítíte vyčerpaní a demotivovaní, pochvala pro vás bude živou vodou! Dotáhnete rozdělaný projekt do konce a můžete se těšit na pohodový víkend!

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží váš vztah na věky, nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Všem pozvednete náladu svým optimismem a pozitivní energií, která z vás čiší. Pro svou veselou povahu, smysl pro humor a spontánnost jste mezi přáteli i kolegy velmi oblíbení. Budete si užívat pozornost a obdiv svého okolí. Zvedne vám sebevědomí.

Panna 

Vlivem Merkuru, který se přesouvá do Kozoroha, může dojít k zajímavému setkání. Otevře se pro vás také téma cest do větších dálek. Není vyloučeno, že se začnete zajímat o některou nevšední filozofii. Nesmí se to však stát únikem od řešení běžných problémů.

Váhy  

Pátek budete věnovat svým kamarádům. Přestože jste velice vytížení a zaměstnání společně s péčí o domácnost zabírá veškerý váš čas, na dobré přátele si čas vždy najdete. Užijete si příjemný den ve společnosti lidí, kteří jsou vám nejbližší.

Štír     

Díky vaší tvrdé práci a trpělivosti si vy i vaše rodina můžete dopřávat zasloužený luxus. Přestože jste velmi šetrní, nebudete na sobě tentokrát šetřit a naplno si užijete materiálních vymožeností. Uděláte radost sobě i svým blízkým a pořídíte si předčasný vánoční dárek.

MĚSÍČNÍ TAROT NA PROSINEC!
Zajímá vás, na co se můžete během adventu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Merkur, který se dnes přesune do znamení Kozoroha, bude velkým přínosem v oblasti komunikace a diplomacie. Ačkoliv jste obratní řečníci, v jistých situacích jen těžko hledáte vhodná slova. Obzvláště co se týče milostných vztahů, budete se cítit neobratně.

Kozoroh         

Jistá událost změní váš pohled na partnera, a to v pozitivním slova smyslu! Byť jste spolu už dlouho, vždy vás něčím milým překvapí. I tentokrát se opět potvrdí, že je to člověk, se kterým se nikdy nebudete nudit. Získáte v něm životní jistotu.

Vodnář          

Je naprosto přirozené, že po čase ze vztahu vyprchá počáteční vášeň a bláznivá zamilovanost. Vyleká vás však zjištění, že vztah, který je pro vás osudový, pomalu a nenápadně sklouznul do nudného stereotypu. Uděláte vše pro to, aby se to změnilo.

Ryby  

Merkur přesouvající se do Kozoroha od vás bude vyžadovat, abyste se zamysleli nad tím, nakolik vás naplňuje vaše současné zaměstnání. Bude po vás chtít, abyste se poohlédli po práci, která vás bude bavit, a dá vám navíc pocit zvýšeného sebevědomí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.