Horoskop na pátek 10. března: Dnes pro vás neexistují žádné limity

Beran

Vaši klidnou cestu dnes zkříží nešikovný kolega. Nejspíše od vás bude chtít poradit s jistou záležitostí nebo bude chtít být nápomocen při komplikovaném úkolu. Tak či tak na něj dejte pozor. Nemyslíte to zle, ale jeho neohrabanost vám může zatopit.

Býk    

Na rodinnou oslavu se dnes začnete těšit. Zatímco v předchozích dnech jste se jí spíše děsili, v pátek se situace promění. Mezi příbuznými si skvěle odpočinete a kapka alkoholu vám umožní nechat stres a starosti ze zaměstnání odplout do věčných vod.

Blíženci

Pracovně se bude dařit sociálním pracovníkům. Jste empaticky naladění a umíte se vcítit do potřeb druhého. Díky tomu učiníte jedinečná opatření a nabídnete pomocnou ruku tam, kde je třeba. Znát to bude i na ostatních Blížencích, hlavně v rodině.

Rak    

Tajnůstkaření bude mít u opačného pohlaví úspěch. Zvýší zájem ctitelů a ve společnosti díky tomu budete skutečně obletovaní. Nezadaní Raci budou flirtovat o sto šest, ale přesto si zachovají zdravý odstup. Zamilovaní jedinci své partnerství zatají.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

V partnerství se z vás stanou pozorní milenci. Jste nezvykle mazliví, přítulní a romantičtí. Není vyloučeno, že s partnerem vyrazíte na večeři při svíčkách, oddáte se netradičnímu milování či připravíte romantickou kulisu v ložnici. Jste k zulíbání.

Panna 

Zkusíte si ujasnit citový vztah k jistému člověku. Vaše chladné chování mohlo pošramotit vzájemné sympatie, a proto budete situaci v pátek žehlit. Oba zjistíte, zda jde o přátelství, lásku, nebo naprostou lhostejnost. Díky tomu se vám psychicky uleví.

Váhy  

Protějšek se o vás začne pozorněji zajímat. Zřejmě jste mu nedávným chováním nasadili brouka do hlavy a on si uvědomil, že by o vás mohl přijít. Netrapte ho rádoby nezaujatým postojem a přistupte na romantickou vlnu. Užijete si spolu perfektní večer.

Štír     

Pátek zkuste věnovat hlavně své maličkosti. Vyrazte na masáž, mezi přátele nebo na koncert oblíbené kapely. Uvidíte, že se vám vrátí ztracená chuť do života. Pokud se necháte natlačit do nepříjemných aktivit, nic milého vás nečeká. Tak nač čekáte?

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte 5 karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Střelec

V zaměstnání se budete muset pořádně otáčet. Na přetřes se dostanou resty z předchozích týdnů a je nutné je před víkendem smést ze stolu. Nebojte se požádat méně vytížené kolegy. Sice vypadají nepřístupně, ale opak je pravdou. Mile rádi vám pomohou.

Kozoroh

Páteční dopoledne bude pracovně hektické. Snažíte se stihnout co nejvíce pracovních úkolů, abyste mohli z práce utéct co nejdříve. Pokud se na vás za oknem usmívá sluníčko, nebudete moci vydržet u počítače ani jiných povinností. Zapojte pevnou vůli.

Vodnář          

Ani v pátek na minutku pracovně nezvolníte. Motivuje vás konkurenční boj a volný víkend před vámi. Chcete domů odejít s čistou hlavou, takže raději zůstanete chvilku přes čas, než by vás rozčilovaly resty na pondělí. Budete oproti kolegům napřed.

Ryby  

Pátek bude prosycený romantickými okamžiky. Najdete si čas na člověka, na kterém vám nejvíc záleží. Může to být romantická večeře s partnerem, důvěrný rozhovor s nejlepším přítelem, ale také nezvykle příjemné setkání s rodiči. Neexistují žádné limity.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.