Horoskop na pátek 12. ledna: Planety přejí zvýšení platu

Beran

Jste nyní hodně v kontaktu se svými spolupracovníky a zaměstnanci, přičemž s nimi vedete hodně diskuzí. Váš zájem je vnímán velmi kladně a vaše osobnost získává obecně na lesku. Přející Venuše vás téměř po celý den dopuje svojí božskou kreativitou.

Býk    

Hned v úvodu dne je váš profesní život rušný a hektický. V cestě za kariérou se mnozí z vás stávají terčem kritiky a tato napěťová atmosféra ve vás vyvolává nervozitu. Planetární energie spouštějí testovací program, který vás vystavuje zkouškám.

Blíženci          

Začne se vám konečně ukazovat světlý bod ve vaší kariérní pouti. Budete se radovat z nových pomocníků, kteří věří ve stejné ideály jako vy. Společně vykonáte kus radostné práce. Lákat vás budou rovněž nevyzkoušené pracovní postupy z daleké ciziny.

Rak    

Vaše rodina vás bude nesmírně podporovat. Jedná se o aspekt dlouhodobý a naprosto dominující nad vším ostatním. Nejraději byste si pořídili ohňostroj a řvali z plných plic: "Konečně!" Ne všechno půjde ale bezproblémově, tak raději buďte ve střehu.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své tři karty hned teď!

Lev     

Po pracovní stránce využívejte přízně Jupitera, který se nebrání zavalit vás velkolepými projekty a šťastnými náhodami. Přičteme-li vliv neobyčejně silného Marsu, věřte, že se vám nebude zdát nic nemožné. Jste ve skvělé formě a dáváte to najevo.

Panna 

K pozitivu dnešního dne bohužel přimíchává vliv kdosi třetí a vám přijde, že jedinec ze širšího příbuzenstva vás potají pomluví nebo nějak jinak pošpiní. Nebude se jednat o náhodu nebo o drobný přestřelek, je za tím cosi hlubšího a dlouhodobějšího.

Váhy  

Finančně se vám daří jako málokdy. Umíte se radovat z krásných předmětů, bohužel je třeba znát svůj finanční strop pro nákup jednotlivých věcí. V mnoha případech bude lepší nezakoupit nyní nic než sáhnout po nekvalitní napodobenině, navíc drahé.

Štír     

Přísun financí se při dnešku zčistajasna zastaví a vy budete hledat obtížně, jak zdroj příjmu na nějakou přechodnou dobu obstarat. Ať se snažíte o zachování optimismu jakkoliv, velmi vás daná situace zaskočí a hrozí spadnutí do velkých dluhů. 

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

V tomto dni je pohyb vašich financí aktivován dobrým směrem. Mars v Kozorohu vás dopuje výdejem intenzivní energie do všeho, co je spojeno s penězi. Máte výborné období k tomu, abyste zvýšili svůj příjem, a pokud jste usilovali o zvýšení platu, vyjde to.

Kozoroh         

Na poli práce a kariéry vám vane silný energický vítr. Najednou máte pocit, že toho umíte stihnout daleko více, než je v lidských silách, a přidáváte si stále více práce. Zde však pozor na Saturna, může vás klepnout přes prsty! Nezapomínejte odpočívat!

Vodnář          

V oblasti lásky byste se mohli cítit poněkud upozadění. Půjde ale jenom o váš vnitřní pocit. Ve skutečnosti hledáte sami sebe a ještě nevíte, čím a kým opravdu jste. Pravděpodobně proděláváte zcela fyziologický duševní proces, který má svá pravidla.

Ryby  

Nejvyšší milostné sny se vám při dnešku splní, a tak se vám podaří najít opět ztracené sebevědomí. Pokoušíte se pro partnera nebo partnerku udělat maximum a oni vám vaše snažení oplácí stejnou dávkou lásky, takže si vskutku stěžovat nemůžete.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.