Horoskop na pátek 13. ledna: Dnes to roztočíte s partnerem i bez něj

Beran

V pátek na vás budou všichni spoléhat. Šéf i kolegové vám totiž důvěřují. Budete sice unavení, ale své povinnosti hrdě dokončíte. Budete se přitom cítit trochu jako stroj, ale objevíte v sobě netušenou sílu. Partner má obavy, jestli se vám nic nestane, ale večer už se spolu budete zase dobře bavit.

Býk    

Zdá se, že se vám všechno bude dařit. I když budete pracovat u počítače nebo jen řídit auto, vždy z toho bude nějaký zisk. Proto si užijte dobrou náladu a udělejte si pohodový den. V něm samozřejmě nesmí chybět ani láska, která vás bude spojovat s partnerem. Na to si vždy najdete dostatek volného času.

Blíženci          

Chovat se víc diplomaticky vám dnes pomůže. Na partnera totiž budou platit spíše milá slova než různé výhrůžky. Ať už se to týká nutné práce v jeho zaměstnání, nebo hlavně domácího úklidu. Tam bude mít partner nedostatky, které raději doplníte sami. Sám se k vám rád přidá a užijete si to spolu lépe.

Rak    

Proč si nechodit pro rozumy k blízkým? Přítel vám dobře poradí s věcí, ve které se nevyznáte. Díky jeho radě budete o dost moudřejší a se vším si dobře poradíte. Díky tomu naleznete i více času na vlastní soukromí, které si potřebujete pořádně upevnit. Bude se vám to dařit lépe než před nějakým časem.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT pro rok 2023
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

V srdci budete mít příznivé pocity. Rodí se ve vás totiž skutečná láska. Objevíte ji buď ve vlastním okolí, nebo se znovu zamilováváte do svého protějšku. V každém případě byste se dnes večer měli věnovat partnerovi. Budete si chtít navzájem dělat mnoho radosti, což vás spolu také povede až do ložnice.

Panna 

Dobrou náladu budete projevovat už od rána. Proto dnes s vámi bude opravdu radost pracovat. Ale také prožijete hodně zábavný večer. Podle svého gusta se buď vydáte do společnosti, nebo jen zůstanete doma s partnerem. Budete však schopni se pořádně odvázat, takže dnes určitě nezůstanete bez lásky a sexu.

Váhy  

Nebude důvod, proč si dnes něco vymýšlet. S upřímností totiž dojdete nejdál. Poznáte, jak vám bude pomáhat v zaměstnání, ale i v soukromí. Ukážete všechny svoje karty a lidé na vás budou dobře reagovat. Kolegové i vlastní partner se k vám zachovají lépe, než čekáte, takže určitě prožijete veselý večer.

Štír     

Dnes prožijete opravdu skvělé chvíle. Získáte totiž nový objekt touhy, se kterým pocítíte skvělou energii, a navíc mu budete oddaní. Takže se toužíte sejít a věnovat se alespoň něžnému rozhovoru, pokud už ne přímo milování a lásce, což by vás večer opravdu nadchlo. Uděláte pro to skutečně všechno.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Dnes budete chtít něco výjimečného. Proto poctivě a dlouho pracujete, abyste později večer měli více volna. Čeká vás totiž společenský zážitek s partnerem, který se bude týkat tance nebo nějaké kulturní premiéry. Chcete okouzlit a také se vám to podaří, čehož si užívá i váš vlastní protějšek.

Kozoroh         

Spoustu věcí uděláte podle sebe. Na něco však budete potřebovat někoho blízkého. Z finanční tísně se v každém případě dostanete díky pomoci příbuzného, který vám bude chtít vyjít vstříc. Když netoužíte po něčem nemožném, určitě se vám to podaří dobře. Večer proto budete mít důvod chovat se uvolněně.

Vodnář          

Dnes se budete chovat jako dobrá duše. Výbornou náladou nakazíte i své kolegy, kteří potom budou lépe pracovat. Za to vás později ocení také šéf, který rozpozná vaše přednosti. I váš protějšek s vámi bude večer spokojený. Proto si uděláte takový program, abyste při něm neměli žádný důvod k mračení.

Ryby  

Večer určitě nebudete bez společnosti. V zaměstnání se dokážete přímo obětovat, abyste po něm měli čas pro sebe. Čeká vás totiž setkání s přáteli, kteří vás těší a zároveň se od nich dozvíte hodně novinek. Prostě budete s lidmi, se kterými se máte skutečně rádi. Domů určitě neodejdete jenom o samotě.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.