Horoskop na pátek 13. října: Hvězdy slibují překvapení

Beran

Obvykle nemáte problém s prosazením názoru, ale tentokrát se až příliš ohlížíte na to, co chce drahá polovička. Nechcete vyvolávat konflikty a kazit si nadcházející volné dny. Nakonec stejně nebudete spokojení, protože se necháte zatlačit do kouta.

Býk    

V lásce uděláte malý ústupek a nestačíte se divit, jaký kolotoč událostí se tím spustí. Protějšek si vstřícného gesta váží a hodlá vám ho oplatit, jak nejlépe umí. Máte příležitost během víkendu napravit vše, co se vám v minulých dnech nepovedlo.

Blíženci          

V práci se nemůžete soustředit a kvůli myšlenkám na večerní akci jste roztěkaní. Nejlépe uděláte, když se budete vyhýbat důležitým úkolům vyžadujícím stoprocentní koncentraci. Nepřijdete do křížku s vedením ani spolupracovníky. Práce na vás počká.

Rak    

Do poslední chvíle netrpělivě čekáte zprávu, zda se nadcházející dny ponesou v takovém duchu, jaký jste si naplánovali. Dotyčná osoba vám program na víkend potvrdí. Můžete začít balit a těšit se na povedený čas. Račí očekávání se naplní na jedničku.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Vaše ego i sebevědomí vystřelí do vesmírných výšek. Jistá osoba vám vysekne poklonu a v pochlebování může pokračovat po celý zbytek víkendu. Dobře ví, jak na vás úspěšně zapůsobit. Dejte si pozor, aby vás netahala za nos jen kvůli dosažení svého cíle.

Panna 

Vydáte se na jistou společenskou akci, ale budete se pro jednou držet zpět. Strategický přístup pozorovatele se vyplatí. Na druhé můžete působit podivínským dojmem, ale vaši taktiku nikdo neprokoukne. Z party si odnesete víc než střízlivou hlavu.

Váhy  

Páteční konstelace slibují příjemné překvapení. Už brzy zjistíte, jaký netradiční víkendový program vám protějšek naplánoval. Správně tušíte, že ho to stálo spoustu úsilí i peněz. Proto se neškareďte na drobné nedokonalosti a dejte mu najevo nadšení.

Štír     

Posezení s přáteli vám přinese spoustu zajímavých informací a zábavných okamžiků. Ukážete se jako kamarádi do nepohody. Popostrčíte nezadaného známého, aby oslovil svou platonickou lásku. Bude od vás potřebovat další injekci odvahy do dalších kroků.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

S partnerem to nebudete mít zrovna lehké. Kvůli jisté situaci jste se ocitli v nevýhodné pozici a protějšek si začne klást podmínky. Drobné roztržce se pravděpodobně během víkendu nevyhnete. Nejste ochotní určité poznámky bez povšimnutí překousnout.

Kozoroh         

Posezení s přáteli poskytne možnost pochlubit se svou novou láskou. Potřebujete nahromaděné emoce někomu sdělit a dnes je k tomu vhodná doba. Po předchozích neúspěších vám všichni štěstí v partnerství přejí. Nemusíte se obávat závisti ani naschválů.

Vodnář          

Milí Vodnáři, setkání s jistým člověkem bude osudové. Někdo na vás zapůsobí jako magnet a dotyčného nemůžete dostat z hlavy. Začínáte věřit v lásku na první pohled a snažíte se dostat do přízně vysněného protějšku. Pozor, ať nejdete přes mrtvoly.

Ryby  

Samotě svobodných Ryb je konečně konec. Odhodlali jste se k razantnímu kroku v lásce a oslovíte atraktivní protějšek v okolí. Domluvená schůzka se opravdu uskuteční. Můžete začít chvilkový flirt i vážný vztah, který přežije nejenom letošní podzim.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.