Horoskop na pátek 15. září: Novoluní v Panně vám přinese osudovou lásku

Beran

Jste realisté, jedete si svým tempem a na zázraky nespoléháte. Na druhou stranu se však nedá říct ani to, že byste finančně strádali a museli se uskromňovat. Zlatá střední cesta! Dnešní novoluní naznačuje, že dařit se vám může zejména v podnikání.

Býk    

Trápí vás osobní problémy? Pokud je nemůžete dostat z hlavy, nejlíp uděláte, když se naplno pustíte do práce. Uvidíte, že v zaměstnání najdete vytouženou útěchu a že vás udrží dále od negativních myšlenek. Kromě úlevy vám to přinese i mnoho úspěchů.

Blíženci         

Nejste právě průbojní? V mnoha směrech vás to nijak neomezuje, pokud však chcete udržet krok s vašimi nebojácnějšími kolegy, budete se muset naučit prosadit. Nebojte se dát najevo nesouhlas a projevit vlastní názor. Věřte si a dotáhnete to daleko.

Rak    

Páteční novoluní v Panně naznačuje zátěžové situace v rodině. Chaos a nejasnosti mají dlouho přetrvávající charakter. Venuše ve Lvu na vás naproti tomu spiklenecky pomrkává a připravuje pro vás příjemná milostná vyžití jako protilehlou příjemnou misku vah.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Po letech dřiny jste se konečně dočkali vytoužených úspěchů. Oslavte to s vašimi nejbližšími a přáteli, vždyť sdílená radost je dvojnásobná radost! Nezapomeňte jim poděkovat za jejich pomoc a podporu. Mají velkou zásluhu na tom, co jste dokázali.

Panna 

Novoluní v Panně naznačuje, že se dnes může jednat o náhlé ztráty nebo ukvapené výdaje, pro investory není ten správný čas! Vaše penízky mohou být polykány rovněž touhami vašeho drahého protějšku, které chcete naplnit za každou, částečně rozumnou cenu.

Váhy  

Jste unavení a máte plné zuby jak práce, tak všech ostatních povinností? Poproste vašeho nadřízeného o den volna a prodlužte si víkend. Jistě vám vyhoví a dopřeje kýžený odpočinek. Stravte pár dní se svým partnerem, či o samotě. Co takhle horská chata?

Štír     

Zaskočilo vás pozvání na schůzku od osoby, kterou již delší dobu znáte? Přestože máte jisté pochybnosti, neváhejte pozvání na rande přijmout a dejte tomu šanci. Uvidíte, že budete mile překvapeni tím, jakým směrem se bude milostná schůzka ubírat.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Jste inteligentní, pracovití a talent vám také nechybí. Pokud k tomu všemu přidáte ještě trochu trpělivosti, uvidíte, že svou pracovní konkurenci hravě doženete. Věřte, že s vašimi schopnostmi, zásadami a cílevědomostí to dotáhnete opravdu daleko.

Kozoroh         

Jedná se o vhodné dny pro navázání nového vztahu. Novoluní ve znamení Panny vám ukáže praktického partnera, který se nepřetvařuje a vždy o vás bude pečovat a stát vám oporou. A to je přesně to, co vy potřebujete.

Vodnář           

Budete při dnešku objevovat nové filozofie. Páteční novoluní vás dopuje výraznou expanzí, toužíte se vzdělávat a je také velmi příznivá doba pro delší pracovní cesty. Rýsuje se i nabídka cesty do zahraničí, neváhejte a využijte ji! Neprohloupíte.

Ryby  

Není třeba se zbytečně děsit, planety dbají i o možnost řešení. Novoluní v Panně našeptává, že se může jednat o zlatý čas pro nalezení vašich nových finančních zdrojů. Vytelefonujete spoustu zajímavých tipů, přičemž máte do finále šanci uspět.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.