Horoskop na pátek 16. února: Dokážete vše, co si usmyslíte

Beran

Sice se nyní vezete na velké vlně nové energie, kterou přináší Venuše vstupující do Vodnáře, a snažíte se věnovat všemožným aktivitám, nicméně zůstáváte vnímaví k tomu, co potřebuje vaše okolí. Dnes se vaší příslovečné empatii dostane ocenění.

Býk    

Pokud si dnes přiznáte vlastní chyby a poučíte se z nich, budete moudřejší a silnější. A může vám to v tomto komplikovaném období pomoct. Dnes si zkrátka řekněte, že přiznat přešlapy není porážka, ale projev síly. Připustit si je umí jen silní lidé.

Blíženci          

Venuše dnes vstupuje do Vodnáře, tak popusťte uzdu své kreativitě a ukažte všem, co ve vás vězí. Jste proslulí svými neotřelými nápady a řešeními. O ně nebudete mít nouzi ani dnes, a tak se vám opět dostane pochvaly a uznání od nadřízených.

Rak    

Pokud se chcete pustit do zkrášlování vašeho domova, měli byste vyslechnout i žádosti svých blízkých a do svých plánů je zakomponovat. A dnes si s nimi můžete udělat i harmonogram zahrnující společnou práci. Uděláte toho víc a ještě se pobavíte.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží váš vztah navěky, nebo jde jen o krátkodobou známost?
Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Okolí vám vyčítá přílišnou toleranci k jisté osobě. Zkuste se zamyslet nad tím, jestli nemohou mít pravdu. Možná opravdu projevujete více velkorysosti, než by bylo nutné. Otázkou přitom zůstává, jestli si to dotyčný člověk vůbec zaslouží. 

Panna 

Pokud máte ve svém okolí osobu, která má odlišné názory od vašich, snažte se jí v těchto dnech vyhýbat. Velmi snadno byste se totiž mohli nechat vyprovokovat, a to nemáte zapotřebí. Mohlo by se totiž stát, že byste zapomněli na svou klidnou povahu.

Váhy  

Dnes můžete zaznamenat menší ochotu ke spolupráci ze strany okolí, ať už půjde o kolegy, anebo rodinné příslušníky. Mohou přijít také problémy s pracovním výkonem a pocit intenzivního rozladění. Je důležité, abyste zachovali klid, zítra bude lépe.

Štír     

Těšíte se od rána na dva dny zaslouženého odpočinku, je to totiž přesně to, co teď potřebujete. Rádi byste si dobili baterie, a tak si v tomto duchu už dnes naplánujte program. Může zahrnovat také pobyt v přírodě a třeba i rozumnou tělesnou aktivitu.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Cítíte se dnes volní jako ptáci a vychutnáváte si to. Nezapomeňte však, že máte i své závazky a povinnosti a nemůžete se z nich vyvázat, rozhodně ne obratem ruky. Ale po práci si rozhodně dopřejte program podle své chuti a pořádně si to užijte.

Kozoroh         

Dnes může něco, co vás dlouhodobě trápí, najednou vyplavat na povrch a způsobit obtížnou situaci. Nakonec to může být ale velmi prospěšné, protože se budete muset zaměřit na vyřešení takového problému. A navíc si ulevíte od velkého emočního tlaku.

Vodnář          

V únoru je pro vás většina dnů zalitá sluncem a plná optimismu. Nenechte si namluvit, že něco nedokážete. V tomto období, tedy i dnes, můžete pokoušet své štěstí na všech stranách. Pokud něco nevyjde, nevadí. Zkuste to jindy. Máte na to dost vůle.

Ryby  

Zbrklost a impulzivita vás dnes bude provázet celým dnem. Pokud je to způsob, jak si chcete zajistit větší nezávislost a respekt, není to správná cesta. Překážky, které se vám teď staví do cesty, tím neporazíte a zbytečně ze sebe vydáváte energii.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.