Horoskop na pátek 17. května: První dojem nemusí být ten správný

Beran 

Ohlásí se nečekaná návštěva a vy budete mít plné ruce práce s přípravou pohoštění na poslední chvíli. Projevíte přitom ale mimořádnou invenci, takže vás budou všichni jenom chválit. Nakonec prožijete jeden z nejpříjemnějších večerů letošního roku.

Býk    

Návštěva u známých vás bude inspirovat k tomu, abyste si hned dovybavili domácnost. Kromě praktických věcí však nakoupíte i pár zbytečností, které vám budou jen překážet. V každém případě budete hrdí na to, jak to u vás vypadá. Někdo ocení váš vkus.

Blíženci          

Aniž byste se nějak snažili, stanete se vzorem pro člověka ze sousedství. Když si nedáte pozor, může se vám nabourat do života takovým způsobem, že vám z toho půjde hlava kolem. Proto si ho musíte držet od začátku ve vší slušnosti pěkně od těla.

Rak    

Nosíte v sobě tajemství, které vás ještě dost trápí. Konečně však poznáte dobrého člověka, kterému se můžete se vším svěřit bez obav, že by se vám vysmál. Bez zaváhání vám pomůže z nesnází. Musíte být ale trpěliví, bude to samozřejmě nějaký čas trvat.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Kdy potkáte svou osudovou lásku? Vytáhněte si své tarotové karty!

Lev     

Když si uděláte čas na dobrého kamaráda, stanete se pro něj vrbou, která vyslechne jeho trápení. Rozhodně byste ho ale neměli k ničemu nutit ani mu radit, to by byla chyba. Buďte v klidu, on si sám poradí nejlíp. Nikdy vám vaši vstřícnost nezapomene.

Panna 

Pusťte k vodě všechny obavy a vrhněte se po hlavě do podnikání, o kterém už dlouho uvažujete. Kupodivu se dost brzo dočkáte úspěchu. Pocítíte ale únavu ze vztahů, jež nejsou zrovna podle vašeho gusta. Nemusíte ale situaci řešit hned, chvíli vydržte.

Váhy

Zalíbí se vám činnost, kterou jste zatím neprovozovali. Budete-li se jí celé léto věnovat, tak v sobě objevíte dosud netušené skryté schopnosti. Navíc se přitom seznámíte s velmi zajímavými lidmi, mezi kterými si vyhlédnete celoživotního přítele.

Štír

Jakýsi dobrák vám přinese pomluvy o vašem protějšku. Nenechte sebou v žádném případě manipulovat proti své vůli, sprosté lži hned smeťte ze stolu. Nejlepší bude, když si rovnou doma všechno na rovinu řeknete. Paradoxně to váš partnerský vztah posílí.

HOROSKOP NA MÍRU
Nechte si sestavit osobní horoskop pro sebe nebo své blízké – jen za 399 Kč! Objednávejte zde!

Střelec

Odmítnete krýt kamarádovi záda. Nenecháte se přece zatáhnout do jeho milostných avantýr, které brzo prasknou a ublíží jeho blízkým. Bude to i zkouška vašeho přátelství. Pokud se od vás odvrátí, nebylo to stejně to pravé ořechové. Buďte ale optimisté.

Kozoroh

Peníze, které jste si našetřili, vyndáte dnes z prasátka a užijete si jich ve společnosti vám milých lidí. Každopádně se vám to vyplatí. Připravíte-li pro přátele báječnou grilovačku, vaše štědré chování vám mezi přítomnými zajistí zvýšenou oblibu.

Vodnář          

Jistá osoba vám v kritické situaci sama podá pomocnou ruku a vy dostanete šanci změnit na ni názor. Při seznámení jste jí možná nepřišli na chuť, ale dnešek všechno změní. Vryjte si laskavě do paměti, že první dojem nemusí být vždycky ten správný.

Ryby  

Ocitnete se uprostřed rozjitřené debaty a nebudete jen pasivně přihlížet. Podaří se vám najít ta správná slova a situace se pak zklidní. Jste dobrodružná povaha, což se projeví i dnes. Budou vás lákat nevyšlapané stezky a stanovíte si nové úkoly.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.