Horoskop na pátek 19. dubna: Dnes se vám naskytne skvělá pracovní příležitost

Beran 

Pokud si ještě stále nejste jistí, co budete dělat přes víkend, obvolejte své přátele a plánujte. Uvidíte, že vy i vaši blízcí si užijete chvíle strávené dohromady. Zavzpomínejte na staré časy a poslechněte si, co mají vaši přátelé na srdci.

Býk    

Věříte v lásku na první pohled? Přestože jste skeptičtí, nebudete si moci pomoct. Potkáte totiž osobu, která vám doslova vyrazí dech. Je ztělesněním všeho, co jste si kdy představovali. Nebojte se a skočte do toho po hlavě. Je to životní příležitost.

Blíženci          

Jste atraktivní, chytří a charizmatičtí. Tato kombinace působí jako magnet na opačné pohlaví. Máte výhodu, že si můžete vybírat z mnoha potencionálních partnerů. Dejte však pozor, abyste nepřebrali. Na první pohled nejhezčí nebývá i nejlepším.

Rak    

Po mnoha letech dřiny a hodinách práce jste konečně dosáhli toho, po čem jste od dětství snili. Oslavte tento úspěch se svými nejbližšími a nezapomeňte jim poděkovat za veškerou podporu, kterou vám léta poskytovali. Pro váš úspěch mnoho obětovali.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Jste v dlouhodobém vztahu a i přes občasnou nudu to vypadá, že jste konečně našli toho pravého. Nepokazte si funkční vztah a vyvarujte se chování, které by jej mohlo narušit. Zavzpomínejte na své prohřešky a budete přesně vědět, čemu se vyhnout.

Panna 

Máte pocit, že děláte vše, co můžete, a váš nadřízený to stejně neocení? Dnes budete mít jedinečnou příležitost dokázat, že stojíte za jeho pozornost. Pokud se vše povede, šéf si konečně všimne vašeho úsilí a odměna vás určitě nemine.

Váhy

Po dlouhém měsíci nabitém prací si konečně udělejte volno a čas na vaše přátele. Zaměstnání je sice důležité, nezanedbávejte však váš osobní život. Poslechněte si, co vám vaši přátelé chtějí povědět a neohlížejte se na čas. Vaši blízcí za to stojí.

Štír

Nemáte sice ve zvyku spouštět se s náhodnými cizinci, dnes však uděláte výjimku. Po dlouhodobém vztahu jste unavení z neustálých dohadů kvůli malichernostem a nepodstatným věcem. Užijte si proto nezávazný úlet a nezapomenutelný milostný zážitek.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Vytáhněte si své karty každý měsíc! Budoucnost již nebude neznámá!

Střelec

Jste nepoučitelní. Neradi řešíte nepříjemnosti a k problémům se otáčíte zády. Seberte projednou odvahu a vyřešte vaše trable. Sami uvidíte, že je lepší řešit problémy hned, než před nimi neustále utíkat. Stejně se jim jednou budete muset postavit.

Kozoroh

Trápí vás špatné svědomí? Seberte odvahu a konečně dostůjte starým slibům. Je to pro vás sice velice nepříjemné a máte pocit, že to lze odložit, uvidíte však, že pokud se ke svým problémům postavíte čelem a vyřešíte je, spadne vám kámen ze srdce.

Vodnář          

Poslední měsíce pro vás rozhodně nebyly lehké. Vaše finanční situace vám nedá spát a cítíte se vyčerpaní ze všech problémů. Nevěšte však hlavu. Dnes se vám naskytne skvělá pracovní příležitost. Přijměte ji. Nabudete tak dlouhodobou finanční jistotu.

Ryby  

Je velice důležité naučit se odpouštět. O co více vás někdo raní, o to více je těžké vše překonat. Ukažte svou velkorysost a dejte partnerovi druhou šanci. Chvíli potrvá, než se naučíte znovu důvěřovat. Vězte však, že se vám vše vrátí jen v dobrém.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.