Horoskop na pátek 19. května: Novoluní přináší přízeň hvězd

Beran

Novoluní odehrávající se ve znamení Býka hraje přetahovanou. Zničehonic jste plní energie a víry v sebe. Vaše rozhodování je rychlé jako vystřelený šíp! Problémověji se jeví domácí půda, snažte se kočírovat své nálady, jinak začnou vaši blízcí hledat bič.

Býk    

Partner bude krotit vaši vrozenou netrpělivost a postará se o to, abyste si uvědomili, že čekat se vyplatí. I když to pro vás bude náročné, nakonec si vám dojde, že váš protějšek má v tomto případě pravdu, a poslechnete jej. Budete za to ještě rádi!

Blíženci          

Dnes kráčejte za svými sny obezřetně. Penízky mohou zacinkat jen tehdy, pokud se neukvapíte. Také při nákupech uměleckých předmětů a různých artefaktů nebuďte příliš hrrr. Merkur vzkazuje, že na klidu můžete jen vydělat. Tak to zkuste jako jogíni.

Rak    

Dnešní novoluní v Býku je nakloněno intenzivním pohnutkám k zajištění budoucnosti vašich dětí, takže můžete například sjednat velmi výhodné spoření. Budete pilní jako včelky v jarní přírodě.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Pokud jste si přáli jisté osobě trochu zatopit, dejte si dnes pozor, aby se karta (ať už v práci, nebo doma) neobrátila proti vám. Všechno má svoje hranice a mnohem lepší než soukromá válka je menší diskuze, která napomůže nastolit opět klid.   

Panna

Očekávejte finanční nepříjemnosti. Pokud to budete řešit, nejednejte unáhleně. Přílišná laskavost na vaší straně v podobě vyplnění šeku nebo půjčení kreditní karty vám může způsobit komplikace. Onen dotyčný by se pak mohl lehce ztrácet v mlze.

Váhy  

Jak radí Venuše ve znamení Raka, při dnešku rozhodně není vhodný čas na vyřizování hypotéky nebo půjčky, někdo může skrytě tahat za drátky a vše se prodlouží. Vyplatí se jiné termíny a dnes se raději věnovat příjemnějším záležitostem lásky.

Štír     

Raději dnes ukvapeně neprozrazujte nic, co by vás mohlo mrzet. Vaše důvěra by totiž mohla být zneužita. Ten pravý parťák, se kterým své finance rozmnožíte, vám bleskne hlavou při nějaké kratší cestě. Může se jednat o vašeho dlouho neviděného známého.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Četnější jsou dnes ve vztahu dárky a jiné různé výhody. V této době máte navrch v práci a tendenci pracovat na ideálních projektech. Vaše spolupráce je vysoce ceněná, přičemž nejsilnější se jeví večer, kdy boduje navíc i váš velmi osobitý šarm.   

Kozoroh         

V této době je zvýšená tendence k finančnímu pouštění žilou v rámci rodiny. Vše je však zvládnutelné. Opřete se do problému a buďte vytrvalí stejně tak jako kamzík, kterého máte ve svém znaku. Nebude pak hora, kterou byste společně nepřekročili.

Vodnář          

Procházíte psychickým zráním a silněji vás přitahují paranormální jevy. Vlídné novoluní v Býku však slibuje objasnění zmatků a zvyšuje váš dar výřečnosti natolik, že byste se nemuseli stydět. Užívejte přízně hvězd a choďte častěji do společnosti.

Ryby  

Svou pověstnou drzost dnes budete moci opět předvést, a to nejenom v rámci domácího hájemství, ale také někde, kam vyrazíte na návštěvu. Jenom nezapomeňte na to, že když chcete, umíte být i velkými diplomaty. Tak na to myslete při poznámkách.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.