Horoskop na pátek 19. ledna: Čeká vás významný krok vpřed

Beran

Měli byste se dnes věnovat některým rozhovorům se členy rodiny. Zvláště pak s těmi, kteří neubližují přímo vám, ale mají jiné potíže. Vy, jakožto bystrá bytost, na nich zpozorujete známky sebedestrukce a přesvědčíte o nich i je samotné, navíc rychle.

Býk    

Větší peníze můžete vydělat prostřednictvím zahraničí nebo osoby, která ovlivní vaši image, pověst i důvěryhodnost a napomůže k vylepšení vašeho finančního stavu. Krouží kolem vás v poslední době nějaká osůbka ze znamení Střelce? To bude ten pravý.

Blíženci          

V první polovině dne je vhodné, abyste nebyli přehnaně důvěřiví, zejména vůči svým spolupracovníkům. Venuše se drží v objetí s Neptunem, což může přinést zklamání z nedodržených slibů a také podvůdky od druhých, ač ne nijak zásadních.

Rak    

Máte velké plány a sny, tudíž je vhodné pořádně zatnout klepeta do toho, na čem vám záleží. Na posun v kariéře může mít příznivý vliv i vaše sociální cítění, služba druhým přinese zasloužené ovoce. Uznáváte, že je na co se těšit? Tak se usmívejte.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc
v roku 2024! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

V tomto dni vám hvězdy přejí k tomu, abyste měli prostředky i ambice získat podporu a udělat významný krok vpřed. Pokud v něčem vládnul chaos, nyní má být nastolen pořádek. Finančně si vedete velmi dobře a na vašem účtu přibývají potěšující položky.

Panna 

Že právě přemýšlíte nad online obchodem? V tom případě by se vám mohlo zadařit. Zelenou má hlavně zboží zasílané ze zahraničí, jehož termín dodání je delší. Saturn souhlasně pobrukuje, je totiž spolupachatelem vašeho současného finančního útlumu.

Váhy  

Tradiční způsoby při vykonávání vaší práce mohou být v rozporu s novějšími technologiemi. Možná se cítíte zdeptáni projevy nesouhlasu ve vašem zaměstnání a cítíte nátlak od nadřízených, což je pro vás depresivní. Zachovejte dekorum a stále se učte.

Štír  

Mocně se ve vás probouzí váš podnikatelský duch. Jestliže zaměstnáváte jiné, vzniká situace, že zaměstnanci teď hledají vás, ne naopak. Pokud jste uchazeči o práci, čekejte zdárný zásah, a to kolem odpoledních hodin, kdy byste měli dostat zprávy.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Mělo by se vám dnes podařit zejména to, co už jste delší dobu odkládali. Budete proto rozvažovat, kam s vydělaným majetkem. Vaše příjmy jsou teď opravdu nadprůměrné. Navíc získáte další zakázky, které potěší nejenom vás samotné, ale i vaše blízké.

Kozoroh

Neměli byste zbytečně dlouho váhat, pokud se naskytne nějaká příhodná pracovní nabídka. Mějte na paměti následující radu, pokud se vám v cestě objeví nějaký zmatkař, rádoby se povyšující nad vámi, berte to s nadhledem. On nakonec najde svou cestu.

Vodnář

V oblasti lásky byste se měli cítit poněkud upozadění. Půjde ale jenom o váš vnitřní pocit. Ve skutečnosti hledáte sami sebe a ještě nevíte, čím a kým opravdu jste. Pravděpodobně proděláváte zcela fyziologický duševní proces, který má svá pravidla.

Ryby

V oblasti lásky i pracovních záležitostí jste dnes velmi rozporuplní. Na jedné straně vám osud přeje tak, že snad už více ani nemůže, na straně druhé se však zaobíráte nějakými prazvláštními myšlenkami, které jsou depresivní a které vám neprospívají.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.