Horoskop na pátek 2. června: Vyhněte se silnému nátlaku

Beran

Některé události, které už proběhly, jsou spouštěcím katalyzátorem testu vaší osobnosti. Můžete si totiž zpočátku vše příliš idealizovat a v případě nezdaru pak prožívat velké napětí, což vám dává Venuše s Marsem pocítit zejména kolem poloviny dne.

Býk    

Naskytne se vám příležitost vyznat se z vašich dlouho potlačovaných citů. Přestože jistě hrozí odmítnutí, nezaleknete se a otevřeně si promluvíte s dotyčnou osobou. Ať už dopadnete jakkoliv, je to důležitý krok kupředu. Situace se konečně změní.

Blíženci         

Kariérně se dnes bude dařit především státním zaměstnancům. Pokud se tedy ve zmíněném oboru pohybujete, neváhejte a chytněte příležitost za pačesy. Často se nestává, že byste měli šanci k osobnímu rozvoji. Proto výjimečné situace plně využijete.

Rak    

Nedopustíte, aby okolí ovlivnilo váš zdravý úsudek. Jste samostatně smýšlející a zkušení lidé, nenecháte si mluvit do svého rozhodnutí a nebudete jednat dle názorů druhých. Rady jistých jedinců můžete vypustit z hlavy. Poslechnete své instinkty.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v červnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Jste vůdčí osobnosti a neradi se přizpůsobujete kolektivu. Přestože to ve většině situací funguje, dnes se budete muset podřídit a vzít v potaz názory a požadavky druhých. Bohužel se právě nenacházíte v pozici, kde byste si mohli dovolit odporovat.

Panna 

Nenecháte se zdržovat od práce. Neodbytní kolegové, kteří se dožadují vaší pomoci, u vás tentokrát nenajdou porozumění. Budete se soustředit pouze na své vlastní povinnosti a se slušností je odmítnete. Je důležité, abyste se naučili být asertivní.

Váhy  

V oblasti kreativní činnosti by měla být situace stabilizována. Nyní díky Venuši v Raku prožíváte líbánkové období, a to vám trochu narušuje pracovní morálku. Vyzařujete pohodu a srdečnost, co vás ale v zaměstnání ubíjí, jsou malicherná nedorozumění.   

Štír     

Uran v Býku vás ponouká k unáhleným reakcím. Vzhledem k tomu, že máte i za normálních okolností tendence k roztěkanosti a zbrklosti, raději se dnes vyhnete komplikovaným úkolům, které vyžadují plnou koncentraci. Naladíte se na víkendovou vlnu.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

Ať už je vaše přání jakékoliv, můžete si být jistí, že pokud na to půjdete správně, váš partner vám jej splní. Svůj protějšek znáte lépe než kdokoliv jiný. Využijte proto svých zbraní a elegantně dosáhněte svých cílů. Vyhněte se násilnému nátlaku.

Kozoroh         

Přestože je váš milovaný protějšek velice tolerantní, mohlo by se stát, že mu dojde trpělivost. Poslední dobou trávíte více času v zaměstnání než doma a vašeho partnera to velice mrzí. Bude vám vyčítat častou nepřítomnost a dožadovat se pozornosti.

Vodnář           

Přestože jste za běžných okolností středem zájmů a organizujete běh veškerých událostí, raději se dnes budete v zaměstnání držet stranou. Necítíte se ve své kůži a vaše tělo se dožaduje odpočinku. Svěříte proto své povinnosti spolehlivému kolegovi.

Ryby  

Máte sklony zachraňovat všechny ve svém okolí. Je obdivuhodné, že máte trpělivost a ochotu potýkat se s jedinci, kteří se zdají být beznadějní. Dnes se vám však podaří zvrátit zlý čin jisté osoby. Dodá vám to motivaci do budoucna a chuť do práce.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.