Horoskop na pátek 2. února: Lidé se vám budou vyhýbat obloukem

Beran

Můžete si dnes dopřát den, kdy se budete hýčkat. Své finance teď nemusíte příliš kontrolovat a tak si můžete dopřát investici do svého dokonalého vzhledu. Ten bude hrát velkou roli v tom, jaké dostanete nabídky a jaké budou vaše budoucí příjmy.

Býk    

Nejsilnější dobou je ráno, může se jednat o spojení s velmi významným člověkem, který je nabitý přirozenou autoritou a navíc sympaťák. Od odpoledne se karta otáčí, a to zejména pro manželské páry. Venuše nastavuje záda a drápky vystrkuje také Mars.

Blíženci         

Pro nezadané má tato planetární svůdnice také bonus a tím je obrovský osobní magnetismus. Především kolem poledne máte šanci svým fluidem uhranout vysněného protějška. Jeho zdravá agrese a zároveň něha vás maximálně zaujme, držte se ho všemi deseti.

Rak    

Může se vám dnes zdát, že jste tlačeni do rozhodnutí, které rozhodně sami od sebe udělat nechcete. Máte dvě možnosti: buď bouřlivě protestovat anebo se zamyslet nad možností rozumného kompromisu. Nepřistupujte však na nic, o čem nejste přesvědčeni.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte zimní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy - nic není tabu!

Lev     

Vaši pozornost může přitahovat někdo ve vašem pracovním prostředí, a to dost výrazným způsobem. Ale ať je to spolupracovník, manžel či šéf, jste, milí Lvi, připraveni na to, že do Venušiných sítí spadnete až po uši? Odpověď ale stejně nerozhodne.

Panna 

Budete mít pocit, že nejste dostatečně oceněni. Výsledkem bude nespokojenost projevující se zvyšováním hlasu a netrpělivostí. Ostřejšími výrazy také nebudete šetřit. Docílíte tím však jenom toho, že se vám budou vyhýbat jak přátelé, tak celá rodina.

Váhy  

Noví přátelé vám otevřou dveře na správná místa! Výsledkem bude důležitá životní změna, po které jste již dlouho toužili. Využijte proto svoji příležitost na maximum a snažte se vytěžit z ní co nejvíce! Uvidíte, že takové šance se neopakují často.

Štír     

Vy sami se snažíte o poněkud střízlivější pohled. Venuše prohlubuje touhu po vzájemné důvěře a pevnosti vztahu, než se do něčeho vrhnete, děláte si nejprve malou inventuru v citech. Jakmile se však Venuše přehoupne do znamení Vodnáře bude váš čas.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v únoru těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Pokuste se dnes proniknout až do samotného jádra všech řešených problémů. S vaší povahou byste s tím neměli mít potíže a ubráníte se tak tomu, abyste vynášeli ukvapené soudy. Získáte zároveň pověst někoho, kdo je objektivní a nikomu nikdy neukřivdí.

Kozoroh         

Venuše změkčuje vaše jednání, takže pokud chcete vyznat lásku nebo naplánovat sňatek, jedná se při dnešku o super období. Harmonicky mířený Mars z vašeho znamení našeptává, abyste se v tomto dni zaměřili i na své vášně, práce vám dnes neuteče.

Vodnář           

Jděte svým ratolestem příkladem. Pokud stojíte před nelehkým rozhodnutím, zachovejte se podle svého nejlepšího svědomí. Přestože se možná nabízí jednodušší cesta, vydejte se jiným směrem. Pamatujte si, že věci, které mají cenu, nikdy nejsou zadarmo.

Ryby  

Planety signalizují, že jste nejvíce přitahováni dynamickými jedinci znamení Štíra. Vám zadaným Rybkám může trochu křížit cestu Jupiter, takže můžete cítit, že máte něčeho plné zuby. Naštěstí zasáhne některý z přátel, abyste nepáchali hloupost.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.