Horoskop na pátek 20. ledna: Dnes můžete navázat nová přátelství

Beran

Slunce, které dnes vstoupí do Vodnáře, vás vykreslí jako osoby plné vášně a máloco vás zastaví. Proto utratíte hodně peněz za zábavu i nakupování, a hlavně za večer plný veselí s přáteli. Budete sice muset hrábnout hlouběji do kapsy, ale nebude vám to líto. Protějšek se po vašem boku cítí dobře.

Býk    

Budete mít dar skvěle zapůsobit na své okolí. Veškerou společnost tím okouzlíte nejen ve svém zaměstnání, ale také při akcích během večera. Přátelé z vás budou nadšeni a známým se často zachce přímo se vám přilepit na tělo. Budete si na to dávat pozor, dobrou náladu si však stejně udržíte po celou dobu.

Blíženci          

V práci zvládáte udělat vše s náskokem, proto budete mít více volného času. S přáteli se dobře pobavíte a hodně toho spolu proberete. Tak úspěšně vyřešíte vlastní problémy, které vás předtím tížily. Budete rádi za to, jak věrní lidé se pohybují kolem vás a že jim můžete důvěřovat i v otázce partnerských vztahů.

Rak    

Nahromaděnou práci zvládnete dobře. Ale bude vás to stát hodně sil. Nesnažíte se však reptat na osud a jako honicí pes půjdete za výsledkem, který vám v budoucnu přinese nové a lepší zisky. Večer sice budete hodně unavení, také však spokojení s vlastními výsledky. Protějšek z toho bude mít aspoň něco.

ROČNÍ ČÍNSKÝ HOROSKOP 2023/2024
22. ledna nám začne Nový čínský rok, který bude tentokrát pod vlivem ZAJÍCE. Podívejte se, co vám na tento rok předpovídají východní horoskopy a nechte se jimi vést!

Lev     

Dnes ukážete konzervativnější založení. Ve svém vztahu totiž nechcete nic měnit. Bude vám vyhovovat tak, jak ho právě prožíváte. Protějšek z toho nebude mít radost, a proto vymyslíte program, abyste se dnes večer pořádně pobavili. Nebudete příliš šetřit, což druhé dokáže okouzlit.

Panna 

V zaměstnání zanedbáte své povinnosti, které bude třeba vykonat, a uděláte přešlap. Svou chybu ale rychle napravíte a všechno se po stránce finanční i té lidské snažíte vylepšit. Díky tomu budete mít šanci přivítat blížící se víkend v dobré společnosti. 

Váhy  

V práci vás v pátek bude popohánět Slunce, které se přesouvá do Vodnáře. A vy budete jako draci, kteří chtějí všechno důležité zvládnout co nejrychleji. Dnešní večer proto věnujete lásce ve všech podobách. Vůči partnerovi se sice nebudete chovat vzorně romanticky, ale i tak dokážete okouzlit.

Štír     

Budete mít nejisté postavení v práci a důvodem bude jak finanční situace, tak i nedorozumění s nadřízeným. Cítíte však svou hrdost a nebudete přistupovat na podivné podmínky, které vám nabídnou. Naštěstí projevíte tak výjimečné schopnosti, že vás kolegové budou podporovat ve všem, co dnes uděláte.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Zaujme vás telefonát od neznámého ctitele. Dnes prostě budete plní ohně a na nic nebudete čekat, když se rozhodne vyjít si s vámi do společnosti. Rande bude povedené a užijete si hodně tance, ale také sportovního vyžití. Potom budete otevření i romantice.

Kozoroh         

V zaměstnání to nebudete mít jednoduché. Do všeho se ale opřete, takže se vám začne dařit lépe. Proto budete mít potřebu pořádně si užít volného večera. Šarmem pak okouzlíte své přátele, kteří si budou všímat i vaší erotické atraktivity. Zatím vás to spíš jen polechtá na citlivých nervech.

Vodnář          

Slunce dnes vstupuje do znamení Vodnáře a vy si uvědomíte, že jste dokončili pracovní týden, který se opravdu vydařil. Proto večer budete mít čas i na setkání ve společnosti. A při posezení v baru navážete nová přátelství. Povedete dost zajímavý rozhovor, který bude plný srdečnosti a lepšího pochopení pro vaši duši.

Ryby  

Do své práce budete dávat znalosti i srdce. Potěší vás tedy pochvala od šéfa. Kromě toho za ni může přijít i lepší finanční odměna, kterou byste si zasloužili. Proto se chcete těšit, že budete mít více finančních prostředků na nákupy pro domácnost. Ale i pro zábavu s vaším milostným protějškem.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.