Horoskop na pátek 21. července: Retrográdní Neptun vám komplikuje situaci

Beran

Dařit se vám bude báječně, zvláště co se týká financí. Finanční výhody vám může v této době poskytovat i opačné pohlaví, takže na sympatiích určitě neproděláte. Využijte proto své nové situace a pořiďte něco pěkného klidně pro celou vaši rodinku.

Býk    

Při dnešku budete míchat dva extrémy – rozhazujete, nebo naopak nezdravě škudlíte. Jak se tomu vyhnout? Nejlépe uděláte, když se debatám o financích vyhnete a budete se snažit ve všech bodech zachovávat rozvahu, ať v potravinách, či velkých investicích.

Blíženci         

Budete mít dnes nos na sázení na správné koně. À propos, vsadit si můžete i doslovně. Venuše ve Lvu sice neslibuje, že vyhrajete jackpot, ale menší výhru rozhodně nevylučuje. Ta by vás mohla potěšit a navnadit vás k dalším aktivitám ohledně vašich snů.

Rak    

Budete naladěni velmi tvůrčím způsobem a snažíte se, aby ze všech zákoutí dýchala krása. Venuše napovídá, že je vhodné nebát se a svůj talent ukázat v nějaké soutěži nebo klidně na pracovním pohovoru. V nové práci byste byli mnohem spokojenější.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

V zaměstnání se připravte na stresy. Nejde o zrovna jednoduchou situaci, protože můžete být postaveni před nějakou nepříjemnost ve spojitosti se svými blízkými, kteří budou potřebovat váš čas stejně jako šéf, a vy budete muset volit prioritu.

Panna 

Dnes budete umět s elánem řešit profesní úkoly a s Marsem a Jupiterem v zádech máte ty nejlepší šance na postup v oblasti vaší vysněné kariéry. Doma také nebudete muset sčítat žádné podpásovky, takže si užívejte příznivého období prostě do sytosti.

Váhy  

Vaše drahá polovička se bude cítit opomenutá, dejte jí najevo, že si jí vážíte! Ve druhé polovině dne je vhodné zapojit se do humanitární nebo dobročinné činnosti, která vám přinese větší uspokojení než otročina za nízkou mzdu. Tady děláte něco navíc.

Štír     

Dnes nesnesete, aby vám někdo lezl do zelí. Jakmile zavětříte konkurenci v lásce, je zle. Na flirtování vašeho protějšku odpovíte tichou domácností a dotčenými pohledy. Partner by ale ocenil spíše Itálii a následné temperamentní a vášnivé usmiřování.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své tři karty!

Střelec

Pracovní záležitosti plynou hladce, nicméně jsou do značné míry ovlivňovány rodinou, je to tak trochu houpačka. Skrze pracovní náplň nemůžete svým nejbližším věnovat tolik času, kolik byste chtěli, a vznikají tak zbytečné tlaky a nepohoda v duši.

Kozoroh         

Budete doma jako na vlnách. Neznamená to, že by měla ve vašem domácím hnízdečku vládnout nepohoda, ovšem určité citové výlevy mezi vámi a některým členem rodiny zaznamenáte. Důležité je neutopit dobrou náladu definitivně, zkuste třeba radši sport.

Vodnář          

Vaše finanční situace nezaznamenává žádné větší kolapsy, i když je Neptun, ochránce vašich peněz, stále retrográdní a věci se mohou protahovat. Trpělivost ale nepřináší jenom růže, ale někdy i příjemné finanční zadostiučinění. Tak si jen počkejte.

Ryby  

Vaším hlavním potěšením se teď stávají vaše ratolesti, vnoučata nebo i dítka vašich sourozenců. Rodina má zelenou a vy se můžete po této stránce rozmazlovat různými rodinnými setkáními, která dělají dobře vaší psychické pohodě.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.