Horoskop na pátek 22. září: Dostane se k vám nečekaná zpráva!

Beran

Cítíte, že vaše osobní kouzlo dosahuje maxima. Pokusíte se ho ještě vyšperkovat změnou vizáže, ale hvězdy už většinu práce odvedly za vás. Užívejte si přízeň opačného pohlaví i narůstající oblibu v zaměstnání. Život může nabrat směr, po jakém toužíte!

Býk    

Chování Býků v uplynulém týdnu se odrazí na dnešním programu. Bumerangový efekt spolehlivě funguje, ale hvězdy nabízí možnost ovlivnit ho ku svému prospěchu. Zaměřte se na to podstatné a zbytečnosti hoďte nekompromisně za hlavu. Hlavně v soukromí!

Blíženci          

Vývoj dnešního dne velmi záleží na tom, v jaké společnosti se budete vyskytovat. Nemusíte přijímat každou návštěvu, která se k vám sama pozve. Ani chodit na oběd s neoblíbeným kolegou. Je to váš čas a vaše energie. Proč byste jimi měli takto plýtvat?

Rak    

Vidina blížícího se víkendu vás nutí k tomu, abyste zvolnili své tempo nebo utekli z práce dřív. Byla by to ale chyba! Co nestihnete v tomto týdnu, budete těžko dohánět. Vesmírné doporučení je odcházet s čistým stolem i hlavou. V pondělí to oceníte.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ŘÍJEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Pokud je to možné, vezměte si volno a utečte někam do přírody. Kouzlo babího léta vám pofouká rány na těle i duši. V domácnosti hrozí nedorozumění se staršími členy rodiny, v práci se zase nedokážete dostat do správného tempa a štve vás konkurence.

Panna 

Na rodinném soužití se vám něco nelíbí a cítíte, že rozhodně nejste sami. Ostatní příbuzní chodí kolem problému jako okolo horké kaše. Budete první, kdo otevře Pandořinu skříňku? Jde o nevděčnou roli, ale máte schopnost být skvělým mediátorem sporu.

Váhy  

Ačkoliv jsou prázdniny dalekou minulostí, Váhy i nadále vychutnávají sladké plody letní lásky. Šustění padajícího listí je tou nejromantičtější kulisou, jakou si můžete přát. Díky Marsu ve Vahách budete mít zajištěný dostatek ctitelů či ctitelek. Pozor na nevěru!

Štír     

Milí Štíři, stále pokračuje období, kdy byste se měli držet dál od hlavního dění. Nenalezli jste pevnou půdu pod nohama a vaše nitro je křehké. Proč riskovat případný neúspěch, když za pár dní bude úplně jiná atmosféra? Do té doby se dáte do kupy.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Je příjemné vědět, že se máte na koho spolehnout. Sice se musíte poprat s nepříjemným překvapením, ale nezůstanete na to sami. Ať jde o příslušníka rodiny, drahou polovičku, nebo nejlepšího kamaráda, zaslouží si vědět, že si jeho pomocné ruky vážíte.

Kozoroh         

Jste naplno ponořeni do práce a zapomínáte na ostatní. Zatímco rodina přejde vaše zaneprázdnění naštvaným mlčením, protějšek už tak tichý nebude. Nejspíš zapomenete na něco, co pro něj bylo opravdu důležité. Snažte se to co nejrychleji napravit.

Vodnář          

Poslední pracovní den tohoto týdne propůjčuje Vodnářům neodolatelný sex-appeal. Zadaní si budou užívat romantiku s partnerem, singles mohou vpodvečer potkat svou osudovou lásku. Stačí, když nebudete sedět doma jako pecky, ale vyrazíte za zábavou.

Ryby  

Doslechnete se pikantní informaci o někom známém a jste v pokušení poslat žhavé klepy dál. Nechte si zajít chuť! Nakonec by totiž veškerá zloba pomlouvaného člověka dopadla na vaše bedra. Nejlepší bude předstírat, že jste nic takového neslyšeli.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.