Horoskop na pátek 24. března: Dnes raději držte jazyk za zuby

Beran

Zcela vás pohltilo víkendové těšení, a tak se nepřemáhejte a raději si naplánujte nenáročný pracovní den. Pečlivě proberte resty a všechno raději přečtěte dvakrát. Vaše komunikační schopnosti vás opouštějí a nechcete si přidělávat práci opravami.

Býk    

Na dnešek si neplánujte příliš náročný program. Celý týden lítáte jako trysková myš, musíte se občas zastavit a probrat výsledky svého snažení, zhodnotit pro a proti a stanovit si další strategie. Vše pečlivě promyslete – přesně takhle to chcete?

Blíženci          

V zajetí práce jste si ani nevšimli, že se blíží víkend. I když svým blízkým nepřipravíte zrovna cestu do říše snů, krásně si jej užijete. Někdy je příjemné jen prosté trávení společných chvil v prostředí, kde se všichni cítí v bezpečí a milováni.

Rak    

Poslední dobou se víkendu nemůžete dočkat, Ráčci. A to i když neplánujete nic zajímavějšího než případnou návštěvu příbuzných, kina nebo koncertu. Ale pro vás je nejlákavější být chvíli sami nebo se svými blízkými, daleko od pracovních povinností.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Máte tolik energie a vitality, že si myslíte, že zvládnete všechno na světě. Buďte ale opatrní a nepřehánějte to. Vydržíte hodně, ale rozhodně ne všechno. Pokud jste se rozhodli vzít si dnes volno a prodloužit víkend, rozhodně jste neprohloupili.

Panna 

Sice se blíží víkend, na který se moc těšíte, ale na chvíli zapomeňte na všechny plány na volné dny. V práci potřebují celého člověka, za to jste přece placeni. Nové projekty se mohou správně rozjet, jen pokud do nich investujete dost času a úsilí.

Váhy  

Je úplně zbytečné se ptát, má-li život smysl či ne. Má takový smysl, jaký mu dáme. A výsledky se rozhodně neměří slávou nebo penězi. Máte filosofickou náladu, a i když se to nezdá, může vám pomoci v práci. Vnímáte pak jinak své klienty i nadřízené.

Štír     

Zvelebování domácnosti se zřejmě stane alfou a omegou vašeho víkendového snažení. Jako by vám změny ve vašem životě nestačily, pustíte se ještě do dalších. Jakmile se vám v hlavě zrodí nějaká představa, neskončíte, dokud jí nepřizpůsobíte skutečnost.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

Máte velké nadání a výborné období pro tvůrčí činnosti. Pokud jste ještě nevyzkoušeli nějaký umělecký obor, rozhodně se do toho pusťte, zvláště máte-li stereotypní práci. Zapište se do večerního kurzu malby nebo hudební kompozice, hlavně tvořte.

Kozoroh         

Plánování víkendu vám připadá jako nejobtížnější úkol z celého týdne. Pokud máte děti, dotírají, že chtějí jet ven, ale vám se nechce vůbec nic. Ani jet ven, ani zůstávat doma. Nejvhodnějším únikovým řešením nakonec asi bude návštěva příbuzných.

Vodnář          

Protichůdné rozmluvy a názorové rozdíly teď prožíváte velmi emocionálně, je tedy důležité vyhnout se sporům. I když si myslíte, že je důležité všechny přesvědčit o vaší pravdě, raději mlčte! Popudila by vás tvrdohlavost vašich partnerů v debatě.

Ryby  

V poslední pracovní den se snažte dodělat rozdělané a napravit resty. O víkendu si tak pročistíte hlavu, že byste si nemuseli vzpomenout na podrobnosti z některých kauz. Je lepší mít v pondělí ráno před sebou čistý stůl a v pátek večer čistou hlavu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.