Horoskop na pátek 24. května: Potkáte na cestách zvláštní osobu

Beran 

Velká událost, které se prostě budete muset zúčastnit, vám bohužel srazí sebevědomí k nule. Nepočítejte s podporou vlivné osoby, do které jste vkládali naděje. V příštích týdnech se jednoduše musíte spoléhat jen sami na sebe. Zjistíte ale, že to jde.

Býk    

Při narozeninové oslavě společného známého nebo nějaké podobné příležitosti se pod vlivem bujaré atmosféry sblížíte s lidmi, které jste dlouho nemohli ani cítit. Zjistíte totiž, že máte stejného koníčka a domluvíte se, že se opět někdy sejdete.

Blíženci          

Konec pracovního týdne ve vás probudí výčitky svědomí, takže budete horlivě dodělávat všechny resty, které by vám mohl v pondělí šéf právem vytýkat. Hrozí, že uděláte chybu z nedbalosti. Postupujte uvážlivě, abyste nenadělali víc škody než užitku.

Rak    

Nenuťte ostatní, aby se podřídili vašim vrtochům. Máte-li zálusk na něco mimořádného, jděte do toho sami. Nakonec se vám to ještě vyplatí. Nebudete se muset dělit o zážitky ani o zisk. Bude se vám pak krásně usínat, budete spokojeni sami se sebou.

VELKÝ ČERVNOVÝ HOROSKOP!
Přečtěte si, co vás čeká příští měsíc!

Lev     

Jako živá voda na vás bude působit rozzářený obličej blízkého člověka. Díky dobrým zprávám dostanete znovu chuť do života. Nevrhejte se ale do ničeho po hlavě. Dostane se vám hodně času na to, abyste si uspořádali život přesně tak, jak ho chcete mít.

Panna 

Setkáte se při cestě do práce či do supermarketu se zvláštní osobou, která vás požádá o pomoc. Buďte opatrní, ale v žádném případě ji neodbývejte. Nakonec se všechno zvrtne úplně jinak, než to původně vypadalo. Za svoji účast budete bohatě odměněni.

Váhy

Bude užitečné, když se donutíte vyjít si na delší procházku za každého počasí. Vaše tělo si začne nahlas říkat o pravidelný pohyb a chůze by mohla být nejlepší řešení. Když vás bude přítel nebo přítelkyně lákat do posilovny, nenechte se ale zahanbit.

Štír

Obchodní jednání a navazování nových pracovních kontaktů vás vyčerpá víc, než je zdrávo. Bez váhání si na poslední chvíli sbalte kufry a vyvezte sebe i své blízké do termálních lázní nebo jinam, kde si odpočine vaše zesláblé tělo i unavená psychika.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Místo aby se kolegové radovali z končícího pracovního týdne, budou se hnidopišsky vrtat ve všech problémech, které byste vy dokázali lehce zvládnout. Není divu, že vám polezou na nervy. Pokud možno si s nimi nedomlouvejte na víkend společný program.

Kozoroh

Dejte si dnes pozor na to, co vyčítáte lidem, kteří jsou vám blízcí. I když se to nezdá, mohli byste způsobit hodně škody, protože jsou věci, na které se prostě nezapomíná. Vyplatí se vám spolknout i větší sousto, hlavně aby byl o víkendu doma klid.

Vodnář          

I když se vaše finanční situace zatím nelepší, nepropadejte panice. Stačí udělat malý krůček jiným směrem, než jste zvyklí, a peníze se vám pohrnou. Třeba nový živnostenský list udělá divy. Než do toho půjdete, najděte si ale spolehlivého společníka.

Ryby  

Kolektivní zábava nebude to pravé ořechové, co byste si večer chtěli dopřávat. Hlavně se nepřemáhejte, dělejte jen to, co vás těší. Nakonec zjistíte, že váš protějšek to má stejně, jen se bál otevřeně projevit. Prožijete spolu nádherný večer i noc.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.