Horoskop na pátek 24. února: Vyhýbejte se komplikacím

Beran

Už vám lezou na nervy kolegové, kteří se neustále jen přetvařují? Nebuďte stejní jako oni a i za cenu toho, že vám to zpočátku možná způsobí nepříjemnosti, dejte jasně najevo, co si o nich myslíte. Soustřeďte se na svou práci a vyhýbejte se jim.

Býk    

Venuše, která je od pondělí v Beranu, způsobí ve vašem vztahu vážné komplikace. Udělejte vše, co je ve vašich silách, a snažte se jim za každou cenu předejít. Život není peříčko a každý se o tom osobně přesvědčí. Překonejte toto období a zachraňte vztah.

Blíženci          

Jste na začátku nového vztahu? Dnes se opět posunete o krok dále. Váš partner se poslední dobou trápí a hledá útěchu. Svěří se vám se svými problémy a vloží do vás velkou důvěru. Oplaťte mu stejnou kartou a získejte jeden v druhém životní oporu.

Rak    

Vaše rodina si dnes přilepší. Ať už v materiálním, či duchovním slova smyslu všechny to povzbudí. Snažte se svým nejbližším poskytnout vše, po čem touží, a udělejte je šťastnými. Dobře si uvědomují, co pro ně děláte, a jsou vám za to nesmírně vděční.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Pracovně se dnes bude dařit těm, kteří pracují ve zdravotnictví nebo tvůrčích oborech. Vložte do své práce veškerou energii a nadšení a už jen čekejte na zasloužené úspěchy. Zaměstnání, které přináší viditelné výsledky, vám dodá pocit zadostiučinění.

Panna 

Dejte si velký pozor na to, komu svěřujete své finance. Mohlo by se lehko stát, že se dostanou do rukou nesprávným lidem. Raději se s penězi naučte zacházet sami a nedávejte je na zodpovědnost nikomu jinému. Vyhnete se tak nepříjemnému překvapení.

Váhy 

Věci, které za něco stojí, nikdy nejsou zadarmo. Pokud toužíte po kariéře, která by vás doživotně zajistila, připravte se na dlouhou cestu. S pevnou vůlí jistě dosáhnete vysněného cíle. Je ale potřeba počítat s tím, že budete muset přinést oběti.

Štír     

Rozhodně nejste naivní, přesto vám ale určité souvislosti v zaměstnání unikají. Dnes konečně prokouknete a nebudete tak ušetřeni nemalého zklamání. Dejte si velký pozor na to, v koho vkládáte důvěru. Vyhnete se tak pro příště nepříjemným překvapením.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Buďte vnímavější ke svému okolí. Každý z nás je od přírody do určité míry egocentrický. Naučte se však obětovat své vlastní potřeby pro ty, které milujete. Poskytněte jim bezpodmínečnou lásku a péči i za cenu toho, že budete v určitém směru strádat.

Kozoroh         

Unavuje vás vztah plný nejistoty a nejasné budoucnosti? Buďte k partnerovi upřímní a zjistěte, zda vás opravdu miluje a považuje vás stejně tak jako vy jeho za životní protějšek. Nejspíš to nebude příjemná konverzace, udělejte si ale ve vztahu jasno.

Vodnář          

Posilněte dnes vzájemnou důvěru ve vztahu. Svěřte se partnerovi se svými problémy a nejniternějšími pocity. Důvěra je spolu se schopností dělat kompromisy a komunikací základním klíčem ke spokojenému vztahu. Získejte jeden v druhém oporu a jistotu.

Ryby  

Pustili jste se do podnikání? Postavit se na své vlastní nohy obnáší velkou dávku odvahy a začátky jistě nejsou lehké. Věřte však, že už jste se prokousali tím nejhorším a od teď se všechno bude jen zlepšovat. Zakázky se jen pohrnou, využijte toho.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.