Horoskop na pátek 26. ledna: Netahejte své osobní problémy do práce

Beran

Dnes budete plni elánu a nadšení! Využijte nového, optimističtějšího pohledu na věc a s chutí do práce. Štěstí bude stát při vás, a proto se neváhejte pustit do náročnějších úkolů, na které jste si doteď netroufli. Všechno totiž zvládnete s přehledem.

Býk    

Očekávejte triumf v některé intelektuální činnosti. Je vám dáno zazářit svou brilantní logikou. Aktivní Mars ovlivňuje po celý den vaše zdraví a zaměstnání, schopnost rozvinout inovační metody, aby bylo úspěšně dokončeno potřebné dílo. Tak do toho.

Blíženci          

Dnes to mezi vámi a vaší milovanou polovičkou bude pořádně jiskřit. Je jen na vás, jakým směrem budete nevybitou energii soustředit. Můžete si užít nezapomenutelný večer plný vášně, partnerské konflikty však také nejsou vyloučené. Je to jen na vás.

Rak    

Poslední dobou často hledáte útěchu v práci. Upřímně si však odpovězte, zda je útěk před problémy tím nejlepším řešením. Raději se jim postavte čelem a s hrdostí. Možná že řešení přece jen není tak složité, jak se zdá. Věnujte svým blízkým více času.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Mars stojící v Kozorohu ve vás vyvolává soutěživého ducha. Jako ohnivé znamení už tak neradi prohráváte, vaše touha po vítězství se dnes však ještě více prohloubí. Soustřeďte však energii správným směrem a nesnažte se do soutěžení zapojit partnera.

Panna 

Dnes vás stres v zaměstnání pěkně potrápí. Poslední dobou toho máte plné zuby a dnešní den to rozhodně nezmění, spíše naopak. Předem se připravte na komplikace a udržte si chladnou hlavu. Využijte svého racionálního myšlení a najděte řešení problému.

Váhy  

Procházíte si jednou z mnoha partnerských krizí? Velmi dobře se zamyslete nad tím, zda za to všechno trápení a stres vztah stojí. Je normální, že dochází ke konfliktům. Pokud ale negativa převažují nad pozitivy, je načase jednat. Je to jen na vás.

Štír     

Jak se říká, sousedova tráva se zdá vždycky zelenější. Jen málokdo je schopen plně ocenit to co má, dokud o to nepřijde. Buďte alespoň vy výjimkou a konečně si uvědomte, jak obrovské štěstí jste ve svém partnerovi našli. Těžko byste hledali lepšího.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Neklesejte na mysli, nic není neřešitelné! Ať už si procházíte problémy v osobním životě, či nepříjemnostmi v tom pracovním, vězte, že nic nemá dlouhého trvání. Všechny negativní situace časem vyřešíte a budete na ně vzpomínat s úsměvem na tváři.

Kozoroh         

Vážně se nikdy nepoučíte? Vypadá to, že se vám opět podaří utajit vaše milostné eskapády. Mějte však na paměti, že pokud budete pokračovat stejným stylem, jednou se to provalí. Je přirozené, že si chcete užívat. Pokud se ale nezačnete ovládat, budete litovat.

Vodnář          

Jste divocí a nevázaní a podle toho také vypadá váš život. Jen málokdo si jej umí užívat tak jako vy, buďte k sobě však upřímní. Myslíte si, že to takhle může být navždy? Možná je pomalu načase, abyste se usadili. Myslete na to při výběru partnera.

Ryby  

Merkur, Venuše i Mars se nachází v Kozorohu, což velmi přispívá k vaší emocionální rozkolísanosti. Snažte se kontrolovat své pocity a nezatahujte osobní problémy do práce. Bohužel se nezdá, že by nadřízeného zajímaly vaše potíže. Chce vidět lepší výkony.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.