Horoskop na pátek 27. ledna: Venuše pomáhá navazovat vztahy

Beran

Přináší vám vaše zaměstnání i něco jiného než pouze pravidelný měsíční příjem? Pokud je vaší odpovědí ne, nejspíš je na čase s tím něco udělat. Rozhoupejte se k činu a konečně jděte za svou vysněnou kariérou. Nečekejte, že se něco změní samo od sebe.

Býk    

Vaše nespoutané znamení z vás v lásce dělá vášnivé milovníky a odhodlané bojovníky. Pokud jste si něco umanuli, nevzdávejte se a jděte za svými cíli. Pokud vaše city nejsou opětovány, obrňte se velkou trpělivostí. Jednou přijde váš šťastný den.

Blíženci          

V zaměstnání se začíná blýskat na lepší časy. Posledních pár měsíců to nebylo vlivem Uranu v Býku právě nejjednodušší, ale díky vaší trpělivosti a tvrdé práci se opět začínáte posouvat na vrchol. Uvidíte, že s trochou vůle se vše brzy vrátí do vyjetých kolejí.

Rak    

Dnes se v zaměstnání bude dařit hlavně technicky zaměřeným jedincům. Pokud se nepovažujete za jednoho z nich, neklesejte na mysli a najděte svou vlastní cestu. Stačí jen, když trochu zkrotíte svou zbrklou povahu a popřemýšlíte nad řešením problému.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Váš milovaný protějšek se poslední dobou trápí paranoidními představami a nejistotou. Najděte si na něj proto více času a zahrňte jej láskou a péčí. Dodejte mu pocit jistoty dříve, než bude pozdě. Mohlo by se stát, že ji partner začne hledat jinde.

Panna 

Po Vánocích a Novém roce jste na tom finančně překvapivě dobře. Udělejte partnerovi i sobě radost a naplánujte vám společnou dovolenou. Ať už to bude pár dní strávených u známých, či týden v zahraničí, partner to ocení více než jen pouhými slovy.

Váhy  

Díky Venuši, která dnes vstupuje do Ryb, se vám milostné vztahy navazují snáze než kdy jindy. Proto večer neseďte doma, obzvláště pokud jste nezadaní. Vyrazte do společnosti a užijte si příjemný večer s přáteli. Třeba narazíte na toho pravého.

Štír     

Konečně přichází víkend. Prokousejte se skrze poslední pracovní den a těšte se na pohodový páteční večer ve společnosti nejmilovanějších. Nenechte si dnes ničím zkazit rodinnou idylku. Ať už se stane cokoliv, berte to s nadhledem. Vše má své řešení.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká v novém roce 2023! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Kariéra je pro mnohé velmi důležitá. Přestože je to lehko pochopitelné, neměli byste nic lámat přes koleno. Své práci věnujete veškerý čas i energii, víc ani udělat nemůžete. Buďte trpěliví, nechte věcem volný průběh a vyčkejte na svou příležitost.

Kozoroh         

I když je dnes poslední pracovní den a většina kolegů je natěšena na víkend, vy jste stále nabití energií a pracovním nadšením. Neváhejte se pustit do složitějších úkolů, zvládnete dnes práce za dva. Pomozte svým méně motivovaným spolupracovníkům.

Vodnář          

Jste vzornými rodiči a svým potomkům věnujete veškerý čas a energii. I když toho občas míváte plné zuby a finančně to také není jednoduché, věřte, že všechny investice se vám mnohonásobně vrátí. Buďte trpěliví a nadále pokračujte ve skvělé práci.

Ryby  

Snažte se vcítit do situace svých dětí a rychle pochopíte jejich chování. Vzpomeňte si na své mládí a podle toho k nim přistupujte. I když to nedají najevo, touží po vašem uznání a respektu. Naslouchejte jim a chovejte se k nim jako k sobě rovným.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.