Horoskop na pátek 28. července: Dnes vás čeká překvapení

Beran

Před sebou máte dva dny zaslouženého odpočinku, a to je přesně to, co teď potřebujete. Pravděpodobně vás v tomto týdnu nejednou zaskočil úbytek elánu, a tak můžete dobít baterie. Naplánujte si víkend s pobytem v přírodě a rozumnou tělesnou aktivitou.

Býk    

I když se právě vezete na velké přílivové vlně nové energie a vrháte se do všech možných akcí a aktivit, jste zároveň vnímavější k potřebám svého okolí. Váš přístup je oceňován nejenom veřejně, ale i v kuloárech. Získáváte tak cenné body i spojence.

Blíženci         

Užívejte si pocit, že nemusíte kontrolovat peníze. Dopřejte si, co se vám zlíbí. Zajděte třeba ke kadeřníkovi, na manikúru, masáž, zkrátka si můžete dovolit se rozmazlovat. A když přitom vylepšíte i svůj vzhled, v příštích dnech se vám to vyplatí. 

Rak    

Konečně zavládla větší pohoda a Merkur, který se dnes přesouvá do Panny, podpoří i oblast vzdělávání. Týká se to nejenom vás, ale i vašich dětí, které budou v této oblasti možná potřebovat nasměrovat a pomoci, a to navzdory tomu, že jsou prázdniny. Utečou totiž jako voda.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Lev     

Nejspíš zaznamenáte menší ochotu ke spolupráci ze strany okolí, ať už jde o kolegy, anebo rodinné příslušníky. Mohou nastat problémy s pracovním výkonem a můžete se cítit podráždění. Důležité je zachovat klid a říct si, že zítra bude určitě zase lépe.

Panna 

Merkur právě dnes vstupuje do vašeho znamení a usnadní vám mnoho věcí. Zejména komunikaci, která bude klíčem k otevření dveří v mnoha oblastech. Můžete bez obav řešit i problémy, které jste zatím odkládali. Bude se vám dařit získat lidi na svou stranu.

Váhy  

Napětí, které přináší retrográdní Neptun i Saturn, může někdy působit i kladným způsobem. Například vám dodává větší průbojnost a neústupnost, takže se nehodláte vzdát ani cílů, které se jiným zdají nesplnitelné. Vy se vzdát nehodláte a ukážete to i dnes!

Štír     

Jednáte impulzivně a zbrkle, pravděpodobně hlavně proto, abyste si zajistili nezávislost a tím i větší pravomoc a klid. Tak se vám to ale nepodaří. Uklidněte se, nesnáze, které se vám staví do cesty, tam nebudou věčně. Znovu budete miláčky osudu.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

Dnes si na vás možná posvítí nějaká kontrola. Pokud máte účetnictví v pořádku, nemusíte se bát. Zastihnout vás může i v podobě revizora dopravního podniku anebo inspektora ČOI, pokud pracujete v obchodě. Pochopíte, proč je dobré mít vše v pořádku.

Kozoroh         

Máte ve svém okolí nějakého Berana? Pak se mu teď snažte vyhýbat, jeho názory a postoje jsou pro vás totéž, co je červený hadr pro býka. Stejně tak vás dráždí a pokouší vás, abyste zapomněli na svou klidnou povahu a řekli mu od plic něco ostřejšího.

Vodnář          

Není každý den posvícení. Na vás toto přísloví neplatí, protože i dnes se vám daří prakticky vše, na co sáhnete. Vyrazte si někam ven a vychutnávejte všechny půvaby léta. I Merkur se už umoudřil a problémy v komunikaci jsou díky tomu minulostí.

Ryby  

Jsou dny, kdy se daří lépe, a dny, kdy byste nejradši nevstávali z postele. Vy naštěstí prožíváte období plné úspěšných a sluncem zalitých dnů. Vytěžte z toho pro sebe maximum a nenechte si namluvit, že něco nejde. Jde všechno, jen je třeba mít vůli!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.