Horoskop na pátek 29. března: Vyrazte do společnosti

Beran 

Hvězdy jsou tu proto, abyste nepřehlédli svá skvělá období. Teď jste v dobré formě i intelektuálně, takže můžete hravě zvládnout pronášení projevů nebo případné zkoušky. Vrhněte se teď klidně i do studia při zaměstnání či různých diskuzních kroužků.

Býk    

V milostné sféře je vám nadmíru přáno, tudíž rozhodně nemáte absenci v sexuálních zážitcích. Využijte co nejvíce svého sexappealu a roztoužených emocí, protože máte nejvyšší tendenci, že vás navštíví madam Láska. Dnes je den pro lásku a vaše vztahy.

Blíženci          

Nevyhýbejte se společnosti. S vašimi komunikačními schopnostmi jste ozdobou každé párty nebo posezení s přáteli. Procházíte změnou, která vám nové přátele přivede a některých starých vás zbaví. Netruchlete. Každý má v našem životě své místo a čas.

Rak    

Nevíte jak vyjádřit své city? V těchto dnech vás hvězdy obdařily mimořádnou schopností obdarovávat. Nejen svou přítomností, vtipem a charismatem. Máte cit pro výběr dárečků i darů, a tak pokud chcete někomu udělat radost, vyrazte dnes na nákupy.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Jste Buvol, Pes nebo Krysa? Přečtěte si, co vám přináší východní astrologie tento týden!

Lev     

Ani ve financích nemáte na růžích ustláno, milí Lvi. Nepropadejte panice, nic strašného se neděje. Ale hvězdy radí zvýšenou opatrnost při finančních transakcích. Velice snadno se vloudí chybička, kterou byste poměrně těžko odstraňovali. Tak pozor!

Panna 

Ačkoli vaše finanční situace není nejhorší, rozmyslete si větší investice do domácnosti. Máte teď totiž tendenci stavět si vzdušné zámky a mohli byste proinvestovat dost nereálné peníze. Peněženku ale uklízet nemusíte, menší nákupy si klidně užijte.

Váhy

Nakupování není vaším největším koníčkem, ale teď se investice vyplatí. Pokud něco potřebujete, hvězdy praví, že nakoupíte výhodně se slevou. Na výhody ale buďte opatrní, pokud vám bude chtít nějaký chytrolín vnutit zaručeně správné finanční tahy.

Štír

Doma jste rádi užiteční, ale teď to trochu skřípe? Nejlépe si své blízké usmíříte naplánováním zajímavých víkendových aktivit. Nemusíte jako mnoho dalších jezdit po nákupech a gruntovat před Velikonocemi. Klidně si vyrazte za hranice všedních dní.

ZENOVÁ ZAHRÁDKA! Originální dárek!

Střelec

Velkou část vašeho světa zabírají vaše koníčky. Jste kreativní a umělecky založení. Malujete, píšete, zpíváte nebo skládáte? Nezapomínejte tvořit. I když jde jen o volnočasové aktivity, jsou pro rozvoj vaší osobnosti důležitější, než si myslíte.

Kozoroh

Dnes je váš šťastný den, milí Kozorozi, tak si jej nenechte nikým zkazit. Na co sáhnete, budete se vám dařit. Nejvíce však v oblasti, kterou teď objevujete jako nejzajímavější, a to na milostném poli. Dnes máte šanci dokonce na výhru! Musíte ale vsadit.

Vodnář          

Kolegové probírají přípravy na Velikonoce a vy jste na vážkách. Také strávíte víkend jako většina velkým úklidem nebo se vydáte někam ven? Na programu by mohla být i návštěva příbuzných. Raději nic nerozhodujte sami a proberte to večer s blízkými.

Ryby  

Hvězdy přejí nákupům a investicím do umění nebo cestování. Dejte si však pozor na příliš okatá lákadla. Získat špičkové zboží za super cenu je prostě obtížné. Ignorujte bombastické nabídky. Nakupujte u osvědčených obchodníků a cestovních kanceláří.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.