Horoskop na pátek 29. prosince: Dnes vám přeje Venuše

Beran

Dáte na rady svého okolí a konečně se trochu pochlapíte. I v případě, že jste žena, vám to ale neubere na kráse, naopak. Konečně se také nebudete bát prezentovat a dobře prodat své schopnosti, ať už na poli pracovním, nebo tom soukromém, vztahovém.

Býk    

Měli byste si uvědomit, že ne všechno se dá stihnout do pár minut či hodin. Pokuste si alespoň činnosti, které vás nebaví, zpříjemnit třeba koledami či sněním, pokud je to možné. Nepohrdejte ani případnou výpomocí, zvláště když budete rychleji hotoví.

Blíženci          

Když se dnes na sebe budete dívat do zrcadla, možná se konečně odhodláte zkusit to s rychlokurzem pozitivního myšlení a místo hledání nedostatků a kruhů pod očima se na sebe usmějete a dopřejete si nějakou radostnou myšlenku. Bude to stát za to.

Rak    

Pozor, nyní jde o profesní záležitost, která přichází málokdy. Nespoléhejte jen na přízeň přicházející od druhých a přičiňte se aktivně sami. Slunce ve znamení Kozoroha vám pomůže získat kvalitní obchodní vazby, ze kterých poplynou nebývalé peníze.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude váš věrný průvodce celým rokem 2024. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Komu se nelení, tomu se zelení. Zvláště teď v zimě se musíte přičinit dvojnásob, o to cennější ale vaše úspěchy budou. Hvězdy vás ohodnotí na výbornou a pošlou vám do vašeho života ocenění za vaše úsilí. Podaří se nečekaně vyhrát nebo něco jiného pozitivního.

Panna 

Poslední dobou máte a budete mít dostatek financí. Řekněme dokonce značný nadbytek peněz, které nelze rozumným způsobem života utratit. Tím nerozumným to ale raději nezkoušejte a popřemýšlejte, do čeho by tak asi bylo možné co nejlépe investovat.

Váhy

Naučte se dívat také na sociální vrstvy pod vámi, nikoliv však proto, abyste se na někoho mohli podívat spatra, ale proto, že třeba přijdete na to, jak jim pomoci nahoru. A také uvidíte, že máte být vděční za to, co vám finančně právě nyní přichází.

Štír     

Nemáte rádi obecně sešněrované vztahy a podmínky. Nyní se ale můžete těšit z uvolněné atmosféry na pracovišti i ve svém domácím zázemí. Nikdo si nezkouší hrát na generála, a když přece jenom, tak spíše pro pobavení ostatních, ne však doopravdy.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku těšit? Zjistěte to již nyní s vaším lednovým měsíčním tarotem!

Střelec

Dnes nemáte trpělivost a budete se rozčilovat různými nesmyslnými nařízeními ze všech možných stran, od šéfa přes příbuzné po partnera. Různými všednodenními nedorozuměními pak strávíte spoustu času, který byste uměli využít mnohem lépe. Chce to něco vymyslet.

Kozoroh         

Venuše přecházející do Střelce vám dnes nadmíru přeje, takže byste neměli zůstávat skromně v pozadí, ale říci si o to, po čem toužíte a co vám málokdo bude umět odepřít. Jste okouzlující a víte to o sobě. O své sebevědomí se tedy rozhodně bát nemusíte.

Vodnář          

Vaše rodina ve vás má takového patrona, co chrání rodinný krb. Sdílíte s nimi veškeré trampoty, pamatujete si každý detail jejich života a bolístky druhých prožíváte jako své vlastní. Doma je někdy rušno, ale vy víte, jak na to, aby nechyběl klid.

Ryby  

Dnes budete hledat chvilku klidu pro sebe a své plány. Potřebujete si leccos ujasnit a naplánovat si několik bodů, jak se ke svým snům zase o kousek přiblížit. Konec roku je za dveřmi, tak ať víte, co budete chtít dělat příští rok a jak na to půjdete.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.