Horoskop na pátek 29. září: Den přinese velké zvraty

Beran

Úplněk ve vašem znamení nabádá k tomu, že byste se měli snažit dát do pořádku bytové záležitosti. Základ spokojeného života tkví v tom, že máte kam složit hlavu, a není-li přístřeší, nemůžete být ani v klidu. Proto udělejte maximum pro to, aby se vám lépe žilo.

Býk    

Dnes budete více naslouchat a dělat přátelům či partnerovi vrbu. Dozvíte se spoustu malých tajemství, na která budou vaši nejbližší očekávat odpověď. Buďte velice obezřetní, jakým způsobem svůj názor vyslovujete, mohli byste se jich snadno dotknout.

Blíženci          

Jupiter v Býku otevírá možnost vyššího vzdělání a rozvíjení duševních dispozic. Neváhejte se přihlásit do nějakého vzdělávacího kurzu či zapsat na nějaký kroužek. Velmi prospěšná by vám mohla být jóga či jiná dechová cvičení, která zklidní neklidnou mysl.

Rak    

O dnešním úplňku se cítíte dobře, a to se odrazí ve všem, na co jen sáhnete. Dokonce i ostatní si všimnou, že záříte, a budou se snažit být ve vaší společnosti, aby načerpali pozitivní energii. Dejte pozor, ať nenadělujete na svůj úkor, to by nebylo dobré.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ŘÍJEN!
Zajímá vás, na co se můžete v říjnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Dnes budete sociálně ladění, což bude mít za následek touhu pomoci za každou cenu komukoliv, kdo to potřebuje. Ačkoliv je úctyhodné, jak se rozdáváte, myslete také na sebe a svoji duši, protože právě ona je ta, kdo teď vaši péči nejvíce potřebuje.

Panna 

Úplněk v Beranu bude náročný den pro psychiku, proto se obrňte nejen trpělivostí, ale i shovívavostí. V navození pohody vám pomůže také meduňkový čaj, který zklidní pošramocené nervy. Raději se pro dnešek ani nepouštějte do žádných sáhodlouhých politických debat.

Váhy  

Dnešní úplněk v Beranu je vhodný pro usmíření se, odpuštění a vzájemné pochopení. Proto se posaďte a udělejte si seznam těch, kteří by za to podle vás ještě stáli, a snažte se navázat na stará přátelství. Někdo musí udělat první krok, tak proč ne vy?

Štír     

Konečně dojde na romantiku a vy se budete moci těšit na něžné chvilky ve dvou. Netlačte na pilu a nechejte se volně unášet na vlnách lásky, vyplatí se vám to a partner bude spolupracovat. Nezadaní, máte nový objev? Dnes se rozhodne o vaší budoucnosti!

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

O dnešním úplňku budete trochu neempatičtí. Projeví se to tak, že budete celý den přemýšlet, co si o té či oné věci myslet. Vaše zadumanost bude působit i na okolí a nikdo se s vámi do řeči nepohrne. Vám to bude naprosto vyhovovat, alespoň nikdo nic nebude chtít.

Kozoroh         

V soukromí si budete připadat všedně a po touze udělat z dnešního dne něco velkolepého si spíše přitížíte, jelikož se protějšek bude cítit zatlačený do kouta. Naštěstí si vše umíte vysvětlit, a tak se i domluvíte na velkolepém trávení společných chvil.

Vodnář          

Na slova budete klást příliš velký důraz a na okolí to bude působit komicky. Nedivte se, že se lidé, kteří s vámi hovoří, budou přihlouple usmívat. Nic s tím neuděláte, proto se raději vyhněte dlouhým proslovům. Jste-li zadaní, očekávejte překvapení!

Ryby  

Uvidíte člověka, který vám vezme vítr z plachet a vy do něj budete romanticky zahledění. Vaše iluze však pomine v momentě, kdy jej spatříte objímat se s opačným pohlavím. Nevěšte hlavu a nedělejte unáhlené závěry, třeba je to jen rodinný příslušník.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.