Horoskop na pátek 3. května: Můžete se radovat z nemalé finanční odměny

Beran 

Jste lační po nových informacích a zajímají vás především události, které se udály za hranicemi. Během pracovní doby často putujete prstem po mapě a představujete si svou dovolenou. Mnozí Berani promění touhy ve skutečnost a vyberou si destinaci.

Býk    

Na pracovišti se dnes nepředřete. Vaše myšlenky totiž patří plně drahé polovičce. V lásce jste spokojeni a naoko všechno vypadá naprosto skvěle. Uvnitř vás ovšem sužují obavy ohledně věrnosti vašeho protějšku. Nejste si jisti, zda je v lásce šťastný.

Blíženci          

Pracujete naplno a nic neberete na lehkou váhu. Nezřídka jste schopni zůstat v zaměstnání přesčas nebo ponocujete doma u počítače? V takovém případě hvězdy radí zvolnit tempo a požádat o pomoc kolegy. Ti pouze zneužívají vaší nezvyklé aktivity.

Rak    

V závěru týdne máte příležitost stihnout neuvěřitelné množství práce. Pustíte se do toho pěkně od podlahy a neskončíte, dokud kancelář nepřipomíná útulnou klícku. V pátek byste mohli fungovat jako skvělí informátoři. Neunikne vám nic podstatného.

PARTNERSKÝ HOROSKOP!
Dárek na 1. máje! Dárek na poslední chvíli! Jen za 399 Kč. Objednejte hned!

Lev     

Na druhé kladete vysoké nároky, ale zároveň nešetříte ani sami sebe. Vyžadujete ladnost, eleganci, krásu a neváháte do nich sami investovat spoustu času a financí. Pracujete na svém osobním i profesním rozvoji a každý krok směřujete k jasnému cíli.

Panna 

Pečujete o zevnějšek a snažíte se prosadit ve společnosti. Upravenou vizáž dnes považujete za základ úspěchu a používáte ji jako pozvánku do lepších vrstev. Mnozí zrozenci Panny zatouží po lukrativním místě v showbyznysu a udělají pro to maximum.

Váhy

Vaše popularita stoupá bez ohledu na to, zda je před vámi víkend či nikoliv. Můžete se radovat z nemalé finanční odměny, která přistane na vašem účtu. Radost z toho všeho vám může zkazit pouze váznoucí komunikace s okolím. Někdo nedodržuje sliby.

Štír

I nadále byste se měli věnovat především individuálním pracovním povinnostem. Jste zaměření na detail a úkoly plníte specifickým způsobem, který vaše okolí nechápe. Nechte spolupracovníky jejich osudu a sami se řiďte tím, co je pro vás důležité.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Máte radost ze svých pracovních výsledků a umíte si je sami náležitě pochválit. Vytváříte kolem sebe auru nepostradatelnosti, proto si vás předchází nadřízení i kolegové. Závěr pracovního týdne slibuje pohodovou atmosféru plnou lichotek a chvály.

Kozoroh

Stále se vám nedaří urychlit chod věcí, na kterých vám záleží. Pokud se něco ocitne na mrtvém bodu, nechte to uležet a začněte se věnovat jiným úkolům. Tento postup platí nejenom pro vaše pracovní povinnosti, ale uplatní se i v lásce.

Vodnář          

Něco jste si vzali do hlavy a nedokážete se od toho oprostit. Pokud jde o lásku či rodinné záležitosti, chtě nechtě musíte brát ohledy na své blízké. Vyslechněte jejich rady a kritické poznámky. Mají na situaci racionální pohled a vědí, co říkají.

Ryby  

Pokračuje období vhodné pro romanticky založené Ryby, které by se rády vrátily do náruče matky přírody. Inklinujete ke zdravé výživě, přirozenému pohybu, tradicím i náboženství. Potřebujete se přitom však přidržet rad nějakého zkušenějšího člověka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.