Horoskop na pátek 3. února: Vypukne chaos na pracovišti

Beran

Dnešní den bude přát kreativním jedincům. Přestože se za normálních okolností držíte spíše při zemi a máte svou zajetou rutinu, dejte dnes prostor svému spontánnímu já a popusťte uzdu fantazii. Nebraňte se změnám a vytěžte ze situace to nejlepší.

Býk    

V partnerovi jste našli spřízněnou duši a oporu. Máte obrovské štěstí a měli byste si to uvědomit dříve, než bude pozdě. Je tolerantní, inteligentní a vždy vás překvapí něčím novým a nečekaným. Našli jste člověka, se kterým se nikdy nebudete nudit.

Blíženci          

Dostali jste se v zaměstnání do konfliktu? Ať už se jedná o vaše vedení, či jen spolupracovníky, buďte pokorní. Je dobře, že máte své názory a snažíte se je prosadit. Pokud jste však v menšině, naučte se přizpůsobit. Nedělejte to všem ještě těžší.

Rak    

Ve svých kolezích máte přátele a to není samozřejmostí. Važte si jich a chovejte se k nim s úctou, ať už kvůli jejich profesním schopnostem, či lidským hodnotám. Pamatujte, že jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Pracujte na vzájemných vztazích.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ÚNOR!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Dnes pocítíte nepřízeň hvězd v té nejméně příjemné formě. V zaměstnání se vám poslední dobou nedaří podle představ, a k tomu se ještě teď přidají problémy ve vztahu. Snažte se zůstat v klidu a nedělejte unáhlená rozhodnutí. Vše se brzy spraví.

Panna 

Konečně je pátek. Měli jste dlouhý pracovní týden a už se nemůžete dočkat víkendového odpočinku. Předtím si ale ještě prožijete krušný den. Na pracovišti dojde ke komplikacím a vypukne naprostý chaos. Snažte se zůstat v klidu a zbytečně nepanikařte.

Váhy  

Trápí vás starosti spojené s rodinným majetkem? I když je to bezesporu nepříjemné, nenechte se tím rozhodit. Je důležité, že máte stále jeden druhého, a na ničem jiném nezáleží. Pamatujte, že dokud budete držet pohromadě, všechno společně přečkáte.

Štír     

Obáváte se o svého blízkého kolegu, kterému hrozí ztráta zaměstnání? Díky své výkonnosti máte vlastní pozici jistou, nebojte se proto přimluvit u nadřízeného a pomozte tím příteli. Musíte si ale být jistí, že nastavujete krk za správného člověka.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Finančně se vám dnes bude opravdu dařit. I když o peníze rozhodně nouzi mít nebudete, mohli byste strádat v jiných oblastech, obzvláště v té citové. Zapracujte na svých vztazích a jděte za opravdovým štěstím. V práci a penězích jej těžko naleznete.

Kozoroh         

Jak se říká, štěstí ve hře, neštěstí v lásce. A platí to i naopak. Pokud se vám poslední dobou v zaměstnání příliš nedaří, věřte, že se vám vše vynahradí v osobním životě. Konečně potkáte člověka, se kterým budete spokojeni. Práce přece není vše.

Vodnář          

V nepřítomnosti šéfa si v zaměstnání všichni uděláte volnější den. Máte za sebou náročný týden, a pokud dnes v práci neuděláte převratné věci, nic se nestane. Nalaďte se na víkendovou vlnu a věnujte se vedlejším úkolům, které nevyžadují pozornost.

Ryby  

Ať už se dnes pustíte do čehokoliv, čeká vás úspěch. Štěstí stojí při vás a s trochou píle se dočkáte vytouženého výsledku. Nezáleží na tom, zda se jedná o osobní, či naopak profesní život, hvězdy vám jsou zkrátka nakloněny. Využijte situace ve svůj prospěch.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.