Horoskop na pátek 30. června: Na povrch vyplavou potlačované emoce

Beran

Dlouhodobě potlačované negativní emoce a frustrace dnes vyplavou na povrch a způsobí nepříjemnou situaci. I když vám z toho nebude dobře, nakonec to přinese užitek. Každá bouřka totiž vyčistí vzduch a budete se moct na problémy podívat s nadhledem.

Býk    

Neházejte dnes odpovědnost za své chyby na ostatní a poučte se z nich. Přiznat svůj omyl dokážou jenom silní lidé, tak všem ukažte, že právě takoví jste. Neberte to jako důvod k přehnanému studu, každý někdy šlápne vedle, tak to vezměte s nadhledem.

Blíženci          

Máte před sebou dva dny zaslouženého odpočinku. Během celého týdne jste překypovali elánem, a tak jste si zapomněli šetřit síly. Naplánujte si víkend s pobytem v přírodě a rozumnou tělesnou aktivitou. Tak můžete příjemným způsobem dobít baterie.

Rak    

Sáhněte si dnes do svědomí. Sami dobře víte, že vám v tomto období schází pokora. Vaše okolí vám to promíjí, protože je na vás spolehnutí, a jste navíc lidmi, kteří nikoho v nouzi nenechají bez pomoci. Přesto nad svým přístupem k životu zapřemýšlejte.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte pět karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na cestách.

Lev     

Dnes se vám bude dařit prakticky vše, na co sáhnete. I vzájemná komunikace s blízkými a přáteli. I tam, kde to zaskřípe, dokážete najít společnou řeč. Vyrazte si proto společně někam ven a vychutnávejte všechny půvaby léta. Stojí to rozhodně za to!

Panna 

Snažte se dnes a v dalších dnech vyhýbat lidem, kteří jsou ve svých postojích příliš radikální a odmítají názory druhých. Jednání s nimi by pro vás bylo velmi vysilující a stres je to poslední, co teď potřebujete. Zaměřte se na volné dny před vámi.

Váhy  

Vše, co souvisí s vaším osobním rozvojem a dokonalým vzhledem, je dnes ideální investicí. Výdaje navíc nemusíte nijak přehnaně kontrolovat, tak si můžete dopřát luxus a hýčkat se. Váš vzhled sehraje důležitou roli při získávání nového zaměstnání.

Štír     

Dnes budete mít den jako malovaný a vlastně jste v období, kdy to není nic výjimečného. Vaše dny jsou úspěšné a plné slunce, nejenom kvůli tomu, že je léto. Snažte se z toho pro sebe vytěžit maximum. Dokážete vše, pro co se rozhodnete, tak do toho!

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVENEC!
Zajímá vás, na co se můžete v červenci těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Prožíváte velkou vlnu úspěchu, ale to vám nebrání v tom, abyste zůstali citliví vůči potřebám svého okolí. Také dnes pomůžete někomu, kdo se na vás obrátí se svými problémy. I kdyby se jednalo jen o vyslechnutí či dobré slovo, je to důležitá pomoc.

Kozoroh         

Budete mít sklony jednat impulzivně a rychle. Jste na konci pracovního týdne přetažení. Takto ale k úlevě nedojdete, spíš si zaděláte na další starosti z možných následků své roztržitosti. Uklidněte se, červen dneškem končí. Už brzy bude lépe.

Vodnář          

Poslední červnový den se vám bude obtížně spolupracovat s okolím, ať už půjde o kolegy, anebo rodinné příslušníky. Bude docházet k nedorozuměním a komplikacím. Snažte se přesto zachovat klid, podrážděnost vám v ničem nepomůže a vše jenom zhorší. 

Ryby  

Připravte se dnes na nějaký druh kontroly. Pokud máte vše v pořádku, není se čeho bát. Nemusí jít jenom o kontrolu z úřadů, ale zastihnout vás může třeba v podobě revizora dopravního podniku. Buďte připraveni a nenechte se ničím podobným zaskočit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.