Horoskop na pátek 30. prosince: Neohlížejte se zbytečně zpátky

Beran

Nějaký člověk vám dnes může dát najevo, že jste mu lhostejní. Je to ale nejspíš jen póza, protože jste se nedávno dost pohádali a on se cítí uražený. Pokud to jde, zkuste se s ním usmířit, ať do nového roku nevstupujete s nevyřešenými záležitostmi.

Býk    

Dnes možná budete muset poslouchat řeči o tom, co všechno se za končící rok doma plánovalo udělat, ale nakonec k tomu nedošlo. I když to nikdo neřekne, budete mít dojem, že je to vyčítáno vám a budete mít tendence se zuřivě bránit. Zachovejte klid.

Blíženci          

Máte plno plánů a nevíte, se kterým začít dříve. Do všech se ale pustit nemůžete. Možná byste si mohli teď před koncem roku sednout a sepsat si je podle priority. Dopředu dejte ty nejdůležitější a zaměřte se na ně. K cíli směřujte nejlépe postupně.

Rak    

Zřejmě dnes budete muset vyřešit něco důležitého ohledně mezilidských vztahů. Může jít o rodinu nebo přátele. Někdo vás požádá, abyste byli nestrannými soudci nějakého sporu anebo se budete vy snažit pročistit zhuštěnou atmosféru doma.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Chystáte se na zítřejšího silvestra a těšíte se, tak není divu, že jste myšlenkami u oslav. Planety varují před ztrátami z roztržitosti. Všechno si radši vždy dvakrát zkontrolujte, abyste nebyli nemile překvapeni. Chce to zkrátka zvýšenou opatrnost.

Panna 

Rok je skoro na konci. Věci, které se v něm staly, už nezměníte. Neohlížejte se proto dnes zbytečně zpátky, raději se dívejte do budoucnosti. Pokud děláte nějaká předsevzetí, která byste v příštím roce chtěli naplnit, mějte na zřeteli své limity.

Váhy  

Dopoledne budete pracovat skoro do roztrhání těla, nejspíš na přípravě zítřejší oslavy konce roku. Odpoledne pocítíte zřejmě odliv energie a potřebu ji znovu načerpat. Jak to uděláte, je na vás. Hlavní je to, abyste získali pocit znovuzískané síly.

Štír     

Budete dnes neobyčejně pilní a všichni kolem vás vám budou skládat komplimenty. Pokud vás někdo požádá o pomoc, ochotně přiložíte ruku k dílu. Navíc se vám bude práce dařit a půjde vám velmi snadno od ruky. Dejte si však pozor na přepínání svých sil.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Střelec

Před silvestrem bývají pořádány různé zajímavé akce. Podívejte se, zda se dnes nějaká nekoná i u vás, například závod v běhu na lyžích anebo dětský karneval. Dá se na nich báječně pobavit a platí to jak pro dospělé, tak také pro děti. Co vy na to?

Kozoroh

Příští rok 2023 vám přinese šance a příležitosti na všech frontách. Je jen na vás, jestli je následně odmítnete nebo přijmete. Pokud o svých plánech na další měsíce budete dnes s někým mluvit, dejte pozor, komu co říkáte. Ať nespláčete nad výdělkem.

Vodnář          

Dnešek přináší stabilitu do vašich emocí i myšlenek. Vaše jednání bude přívětivé, ale nenecháte se od nikoho tahat za nos. Brzy si tak získáte pověst člověka, který je spravedlivý, férový a objektivní. Lidé si vás budou vážit a vy sami sebe také.

Ryby  

Ve svém okolí máte zajímavé lidi, kteří dlouhodobě poutají vaši pozornost. Nejde o to, že byste se do nich zamilovali nebo byli předmětem vašich erotických fantazií, ale něco je na nich zajímavého. Zkuste se jim dnes přiblížit, třeba rozhovorem.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.