Horoskop na pátek 4. srpna: Planety vybízí k opatrnosti

Beran

Už zase se v práci něco zdrželo a vy bez důležitých informací nemůžete pokračovat dále? Odpoledne bude příjemnější. Planety vás vybízí, abyste si udělali čas sami pro sebe. Ideální je vzít knížku a sednout si do trávy nebo aspoň na lavičku v parku.

Býk    

Zatímco na jiných frontách zažíváte zmatky a divoké tempo, milostná sféra je zatím v pohodě. Napětí tak může být vyváženo příjemnými okamžiky. Popřemýšlejte i o svých profesních plánech. Pokud uvažujete o podnikání, je zrovna pravý čas to zkusit.

Blíženci          

Jestli něco nesnášíte, tak je to nuda. Plánujete na nadcházející víkend spoustu úžasných aktivit. Vaši blízcí a přátelé nechápou, kde berete tolik elánu a dobrých nápadů. Dává jim opravdu zabrat, aby s vámi udrželi krok. Jste jednoduše za hvězdu.

Rak    

Máte pocit, že poslední dobou potkáváte více příjemných lidí než obvykle. Týká se to zejména zrozenců ve znamení Ryb, se kterými si budete v tomto období velmi dobře rozumět. A může se to dokonce změnit v něžný, romantický vztah, který vás pohltí.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Vydrží Váš vztah navěky, nebo jde jen o krátkodobou známost? Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

S nejbližšími si skvěle rozumíte. Využijte tohoto období pro upevňování vztahů. Pracujte spolu na renovaci domova, užívejte si aktivně volný čas, sportujte, jezděte na výlety. Společně strávený čas pro vás bude zdrojem nezapomenutelných vzpomínek.

Panna 

Není každý den posvícení. I když pro vás bude tento měsíc ve většině oblastí opravdu úspěšný, vztahy s blízkými nejsou příliš pohodové. Nenechte se tím rozladit. Přemýšlejte, co můžete pro zlepšení domácí atmosféry udělat vy. Na něco jistě přijdete.

Váhy  

Rozjezd posledního letního měsíce nebyl nejšťastnější, a tak se cítíte na konci týdne unavení. Máte možná i pocit určitého vnitřního vzteku. Děje se mnoho ne zrovna příznivých událostí, tak se není čemu divit. Jako houževnaté znamení to ale zvládnete.

Štír     

Vše, co souvisí se zahraničím, je teď pro vás bránou k úspěchu a finančnímu prospěchu. Buďte aktivní a nebudete litovat. Vyjednávejte, dejte o sobě vědět. Musíte se umět prodat, v tomto období je třeba odhodit skromnost stranou. Jde o váš rozvoj.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Dnešní den přináší možnost zažít dobrodružství, po kterém jste se rozhlíželi počátkem týdne. Planetární konstelace jsou mu příznivě nakloněny a zároveň naznačují, že se o něj nemusíte pokoušet tzv. na vlastní pěst, ale že ho můžete prožít i s rodinou.

Kozoroh         

Planetární energie na začátku měsíce nabádají k opatrnosti. Zkontrolujte si, že vždy platíte jen za to, co jste doopravdy chtěli. Je jedno, jestli půjde o práci řemeslníka, nebo oběd v restauraci. Nevyplácí se teď žádat ani o půjčky nebo hypotéky.

Vodnář          

Máte chuť kritizovat všechny a všechno. Jste mrzutí, nic vám nejde pod nos. Merkur se k vám totiž otočil zády a pocítíte to nejenom na své náladě a nechuti do normální konverzace, ale i vaše okolí vlivem vašeho neustálého bručení. Zkuste se krotit!

Ryby  

Vlivný člověk, který k vám chová sympatie, se vám bude snažit pomoci se získáním lepšího pracovního místa a budováním kariéry. Máte obavu, abyste nezklamali jeho důvěru. Toho se bát nemusíte. Jste rození pracanti, navíc spolehliví. Skvělá kombinace!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.