Horoskop na pátek 5. ledna: Uran vám pomůže dosáhnout úspěchu

Beran

Jestliže potřebujete řešit záležitosti, které jsou na komunikaci náročnější, pokuste se o to klidně třeba dnes. Máte podporu Uranu v Býku, a tak by se vám mohlo podařit dosáhnout zvýšení platu či docílit větších kompetencí. Mějte sebedůvěru.

Býk    

Dnes končí první pracovní týden tohoto roku. Budete pociťovat lehkou únavu, tempo bylo hektické a po poklidných svátcích jste byli vrženi do víru událostí. Nestresujte se však jimi více, než je třeba a berte věci více s nadhledem. Pomůže vám to.

Blíženci          

Vaše důvěryhodnost a naprostá spolehlivost je tím, co vás řadí k nejlepším pracovníkům. V pátek se vám opět dostane slov uznání, a tak budete díky této pochvale odcházet z práce se skvělou náladou. Hlavu budete mít plnou báječných plánů na víkend.

Rak    

Nejspíš se od počátku roku zamýšlíte nad tím, zda vás vaše práce uspokojuje. Pokud zjišťujete, že ne, neotálejte. Klidně hned dnes se podívejte po nabídkách jiného zaměstnání anebo si sami podejte inzerát. Je vhodný čas na změnu a hvězdy vás podpoří.

NEJROZSÁHLEJŠÍ ROČNÍ HOROSKOP 2024
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá – láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám už teď v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se s předstihem na vaši budoucnost!

Lev     

Pátek nebo jiný den? Je vám to jedno. Dnes jedete po své koleji, neúnavně a s plným nasazením. Zatímco v práci se kolegové už zvolna chystají na víkend, vy skoro zapomínáte, že se blíží konec pracovní doby. A doma pokračujete v činorodých aktivitách.

Panna 

Ráno vás zaskočí lehčí útlum a odliv elánu. Vše se změní odpoledne. Vrátí se vám temperament a energie a budete opět ve svém živlu. Půjdete si za svým a nedovolíte nikomu, aby vám stál v cestě. Budete rozhodní a nekompromisní jako obvykle.

Váhy  

Postavení Merkuru v Kozorohu nedělá z vašeho života momentálně procházku růžovou zahradou. I dnes se zřejmě setkáte s tím, že nebudete schopni dostatečně rychle řešit pracovní úkoly. Naštěstí je před vámi víkend, tak musíte vydržet.

Štír     

Jak to vypadá ve vašem finančním sektoru? Měli byste být naprosto v pohodě. Dnes se však zkuste zamyslet nad tím, jestli nepřehlížíte některé příležitosti. A zda od sebe neodháníte zajímavé nápady dříve, než se jimi vůbec začnete pořádně zabývat.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co Vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Úsloví o tom, že nemusí pršet, stačí, když kape na vás rozhodně neplatí. Nehodláte se spokojit s nějakým polovičatým úspěchem. Chcete buď všechno nebo nic. I dnes si jdete za svým a neohlížíte se vpravo ani vlevo. Jen dejte pozor na bezohlednost.

Kozoroh         

Měli byste být dnes od rána hodně obezřetní. Váš jindy naprosto skvělý úsudek by mohl být narušený a mohlo by se stát, že nechtěně šlápnete pořádně vedle. Dvojnásobně rovněž si hlídejte, abyste nenaletěli na jistou zdánlivě bezkonkurenční nabídku.

Vodnář          

Dnes se budete cítit jako na houpačce. Některé věci půjdou velmi jednoduše, u jiných se pořádně zapotíte. Jejich řešení vás taky bude stát pořádnou dávku energie a hodně nervů. Pohlídejte si komunikaci a snažte se zachovat klid. Vy to zvládnete.

Ryby  

Je důležité, abyste se dnes zaměřili na to, co vám přinese dlouhodobý užitek. Pracujte na své skvělé budoucnosti a štěstí. Pokud nevíte, jak na to, existuje jednoduchý recept. Představte si, čeho chcete dosáhnout. Podle toho řiďte své budoucí kroky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.