Horoskop na pátek 6. října: Venuše je dnes velmi štědrá

Beran

Aniž byste chtěli, tak se svými nerozvážnými slovy dotknete někoho, koho máte velmi rádi. Do večera ale vymyslíte způsob, jak vše vyžehlit, vrátit do starých kolejí a originálně se omluvit. Nemusíte se bát, že by nad vámi milovaný člověk lámal hůl.

Býk    

Mars v zákeřném chvatu s Uranem není žádná výhra, tudíž je nanejvýš nutné zachovat opatrnost nebo nejlépe jakoukoliv cestu odložit. V poslední části dne se vám už dýchá lépe a konečně se můžete posunout, nejenom dopravním prostředkem, ale i duševně.

Blíženci          

Váš obvyklý zdravý rozum bude poněkud zastřený a vy kvůli tomu budete dělat věci, které byste jindy za žádných okolností neučinili. Nemusíte se bát, že by šlo o něco zásadního, svými výstřelky naopak pobavíte okolí, ale vážná rozhodnutí dnes nečiňte.

Rak    

Materiální zabezpečení sebe a rodiny vám nikdy nebylo lhostejné, tím spíše ne teď. Domácnost a celkově vaše obydlí se nyní totiž jeví být hlavním finančním vysavačem. Jupiter se neskromně roztahuje a Slunce, které má střežit vaši pokladnu, láká utrácet.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své tři karty!

Lev     

Využijte toho, že jste profesně ve vrcholné formě! Dokážete s velkým nasazením mluvit o svých ideálech a přesvědčeních, váš slovní dar nabývá plné síly. Především v době kolem odpoledního čaje mohou hrát věci pro vás, tak využijte každé příležitosti.

Panna 

Už bylo dost přikyvování. Nastal čas všem ukázat, že máte taky své potřeby a přání. Pokud nechcete být jen zapadlou ovcí v davu, bude potřeba se hlasitě ozvat a říct si o to, na co máte nárok. Nebojte se, hvězdy jsou na vaší straně a nemáte co ztratit.

Váhy  

S Merkurem na domácí půdě snadno chápete stanoviska ostatních, máte brilantní vyjadřování a nápady zejména ohledně marketingu, prezentací a reklamy. Diskutování je vaší silnou stránkou – role ďáblova advokáta by pro vás byla vysloveně hračkou!

Štír     

Kreativní nápad zaměřený uměleckým směrem má šanci zabodovat, rozmanitost přílivu financí máte vskutku vysokou! Existuje však i malé upozornění. Použijte svou proslulou intuici a opatrnost, abyste se zejména kolem podvečerních hodin vyhnuli podvodu.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte, nejen co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Tento den vám může připadat po profesní stránce mnohem snadnější, protože si uvědomujete, že nejste sami. Zjišťujete, že v závažných debatách s obchodními partnery se ukazuje, že sny se mohou stát realitou. Ve své profesi můžete udělat skok kupředu.

Kozoroh         

Pro vaše finance není dnešek zrovna tím nejlepším dnem, tudíž není vhodné plánovat větší finanční akce. Uran, který je strážcem vašeho zabezpečení, je stále ještě retrográdní, takže nedovoluje rychlý posun vpřed. Navíc přijímá různé stresové aspekty.

Vodnář          

Podnikatelé zbystřete, nové kontakty a klienti jsou už na cestě! Hned zrána je vhodný čas k přípravě úředních nebo právních dokumentů, které potřebujete dát brzy k projednání. Bude se vám dařit ale i na jiných frontách, které jsou pro vás významné.

Ryby  

Šance pokračují, a to především v lásce – Venuše ve Lvu se na vás usmívá a její hvězdná ručka dokáže být velmi štědrá. Ani Merkur si nehraje na schovávanou, jeho postavení napovídá, že ani váš partner nebo sponzor se po finanční stránce nemá vůbec špatně.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.