Horoskop na pátek 7. července: V lásce vás čeká překvapení

Beran

Dnes se probudíte s pořádně mrzutou náladou! Naše babičky tomu říkaly vstát levou nohou. Nebudete šetřit jízlivostí a ironií a také kritika bude z vašich úst znít celý den. Pokud takové rozpoložení nedokážete ukočírovat, jděte ostatním radši z cesty.

Býk    

Dnešek je jeden z pohodových dnů, které vám v tomto měsíci planety dopřávají. Všude, kam přijdete, přinášíte s sebou dobrou náladu. Přesto ve svém nezdolném optimismu nepřehlédnete člověka, který potřebuje pomoc a rádi mu ji poskytnete. Jako vždy!

Blíženci          

Na konci týdne se do vás zakousla pořádná rozmrzelost a líbí se jí u vás tak, že se vás nechce pustit. Doufáte, že o víkendu se vaše nálada zlepší a bude to pro vás vysvobození. Domluvte se tedy už dnes s přáteli, že byste ho mohli strávit spolu.

Rak    

Trávíte poslední dobou hodně času u internetu, kde hledáte dovolenou. Pokud však chcete vyrazit na zajímavý pobyt last minute, musíte kontrolovat nabídky několikrát denně a také na ně rychle reagovat. Dnes by se vám mohl podařit velmi výhodný nákup.

RODINNÝ TAROT
Nakoukněte do tajů vašich rodinných vztahů! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Lev     

Dnešek je další ze dnů, kdy se do vašich kariérních a finančních záležitostí bude vkrádat napětí a rozčilení. Nesmíte se tím nechat vykolejit, ne vždycky jde všechno jako po másle. Naštěstí jste silné znamení a máte dostatek sil vše hravě zvládnout.

Panna 

Můžete dnes i v dalších dnech klidně zkusit získat půjčku nebo hypotéku. Vše půjde hladce a v příjemné atmosféře. Jedinou výjimku tvoří ty Panny, které už mají se splácením problémy. Brát si nový úvěr na splátky starého vede k obrovským problémům.

Váhy  

Při plnění intelektuálních úkolů se dnes budete cítit unavení a bez energie. Přitom jindy se jich zhostíte s lehkostí. Kvůli vlivu Marsu ve Lvu byste teď raději dali přednost pořádné fyzické dřině. Vydržte, už je pátek a o víkendu načerpáte potřebnou sílu.

Štír 

Láska je už cítit nablízku! Nezadaní, pokud ještě nejste zamilovaní, brzy budete. Každopádně už ode dneška máte velkou šanci najít to, co dlouho hledáte. Problém je v tom, že se podobná příhoda může stát i zadaným, tam to ale zavání velkým malérem.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Bude třeba, abyste si dobře zorganizovali práci, jinak nevyjdete ze zmatků. A to je to poslední, co byste v pátek potřebovali. Chcete přece odejít na víkend s klidnou hlavou! Neřešte více věcí najednou, vše dotáhněte do konce a zkontrolujte.

Kozoroh         

Očekávejte dnes zvýšené množství hloupých poznámek na vašem pracovišti. Nemusí se týkat přímo vás nebo kvality vaší práce, ale budou létat vzduchem a vy je budete muset chtíc nechtíc poslouchat. Nijak se k nim nevyjadřujte, prostě je jenom ignorujte!

Vodnář          

Při pátku se dostanete do konfliktu s rodinou kvůli nějaké malichernosti. Je to signál, že o nadcházejícím víkendu potřebujete opravdu vypnout a jenom odpočívat. Vaše nervy začínají být totiž dost přetížené, a proto snadno vyletíte jako čertík z krabičky.

Ryby  

Doma to u vás teď není příliš růžové. Retrográdní Saturn s Neptunem se zkrátka snaží, aby bylo stále co řešit. Dnes to už pociťujete jako hodně únavné, ale nedá se nic dělat a musíte se s tím pro tyto dny smířit. Zase bude lépe, a to už brzy! Nebojte!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.