Horoskop na pátek 8. března: Září vaše šťastná hvězda

Beran

Po dnech k nezastavení se trochu zklidníte. Vaše zdroje energie nejsou nevyčerpatelné a musíte si občas také odpočinout. Ničeho se nebojte, již příští týden budete opět nabití energií a schopnostmi. Dnes dodělejte rozdělané a těšte se na víkend!

Býk    

Dnes se můžete cítit trochu podrážděně, milí Býci. Planety vám přináší náruč plnou energie a tvořivosti a nesou s sebou samé krásné a plodné dny. Náhlý nápor energie vás však může trochu stresovat. Ničeho se nebojte, rychle uvyknete a stanete se suverény.

Blíženci          

V práci se dnes snažte dokončit všechno, co bude možné. Základ, který si vytvoříte, zhodnotíte příští týden. Máte-li chuť experimentovat v kuchyni, pročtěte si články o zdravé výživě. Něco může potrápit vaše trávení.

Rak    

Dnes si naplánujte papírování, jednání na úřadech a další podobné aktivity, milí Ráčci. Půjde vám všechno bez problémů a vyřešíte spoustu restů. Zamyslete se také nad víkendem. Sice neradi cestujete, ale malý výlet by vám mohl přinést hezké zážitky.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Blíží se štědré časy. Planety vám přinesou nové možnosti v oblasti financí a vy na to buďte připraveni. Může se stát, že se vrátíte k dávno opuštěným oborům. Zavzpomínejte, čemu jste se během své kariéry věnovali, kde jste prokázali schopnosti.

Panna 

Dnes pocítíte příliv energie a nemůžete se dočkat víkendu. Máte tolik nápadů na volné dny, že nevíte, který si vybrat dřív. Určitě se vyhněte úklidu a běžnému nakupování v supermarketu. Nevíce vás osvěží výlet do přírody nebo do blízkého zahraničí.

Váhy  

Na konec týdne si neplánujte nic náročného. Běžné domácí práce, čtení nebo sledování filmů vám dodají klid a pocit stability. Pozvání od přátel raději odmítněte, necítili byste s nimi dobře a možná byste i řekli něco, čeho byste později litovali.

Štír     

Probudili jste se do pilného dne. Mnozí od rána cítíte potřebu nastolit věcem řád. Začít můžete hned ráno v práci, promyslete si strategii a harmonogram činností a uvidíte, jak se rychle zvýší efektivita vaší práce. Za pár dní tento krok oceníte.

MĚSÍČNÍ TAROT NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v březnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Konec týdne vnáší jasno do vaší kariéry. Stanovili jste si priority, našli nové impulzy a po neděli už půjde všechno jako po másle. Je čas uzavřít rozdělanou práci, ukončit projekty nebo jejich etapy a s čistým stolem se vrhnout do víkendové zábavy.

Kozoroh         

Nával energie, který jste pocítili po probuzení, vás samotné zaskočí. Vaše šťastná hvězda vás nabila natolik, že máte pocit, že dokážete nemožné. Vaše pověstná pracovitost nabírá ještě vyšší otáčky a nadřízení se nestačí divit. Že by bylo na obzoru povýšení?

Vodnář          

Vaše pracovní nasazení posledních dnů nepoleví ani v následujících týdnech, a tak je důležité nastavit si režim odpočinku. Práce není všechno a zdraví máte pouze jedno. Ukliďte si před víkendem stůl, nedělní úplněk by vám na něj mohl přinést zmatek.

Ryby  

Odeberte se na víkend s čistým stolem a čistou hlavou. Ukončete projekty, kterým nadešel čas, protože na vás čekají nové výzvy a nové plány. Využijete při nich kontakty, které jste vytvořili v uplynulých dnech. Tak buďte pečliví a žádný neztraťte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.