Horoskop na pátek 8. prosince: Objeví se neopakovatelná šance

Beran

Pracovní morálka je silná i v pátek, kdy kolegové utíkají na víkend. Vy tuto šanci využijete k tomu, abyste dostali konkurenci na lopatky. Hvězdy jednoznačně hovoří ve váš prospěch. Jste brilantní řečníky a umíte se chopit i fyzicky náročné práce.

Býk

Na pracovišti můžete pociťovat manipulativní sklony kolegů i vedení. Odhadnou vaše naladění a snaží se vás zlomit ve svůj prospěch. Nenechte se zatáhnout do sporu znesvářených stran, ani nepřebírejte úkoly, k nimž se leniví spolupracovníci nemají.

Blíženci

Sice se při pátku dost zapotíte, ale podaří se vám husarský kousek. Ve vztahu dostojíte svému slovu a uděláte velké gesto pro milovanou osobu. Nemyslete si, že si toho neváží. Naopak to vypadá, že jste jí s předstihem připravili krásný vánoční dárek.

Rak

Sex-appeal se kolem Raků rozprostírá ve formě neodolatelné aury. Ve společnosti okouzlíte každý protějšek, na který si uděláte zálusk. Přízeň opačného pohlaví vám lichotí, takže se neohlížíte na své závazky. Ani doma naštěstí nedodržujete celibát.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev

Lví úmysly jsou sice čisté jako křišťál, ale v soukromí nepadnou na úrodnou půdu. Jak se říká, kdo nic nedělá, nic nezkazí. Vyčkejte, s jakými nápady a potřebami přijdou vaši nejbližší a pokuste se jim přizpůsobit. Aktivita by přinesla komplikace.

Panna

Nadřízení neoplývají právě dobrou náladou. Vyplatí se jim vyhnout obloukem, než vám zadají nepopulární úkol, nebo shodí vaše dosavadní výsledky. Přece si nechcete nechat kazit optimistické naladění před víkendem. To si raději požádejte o home-office.

Váhy

Singles mají v těchto dnech jedinečnou možnost k nalezení spřízněné duše. Sex-appeal narůstá a vy navíc dokážete prodat své silné stránky. Využijte pozvánku do společnosti a hoďte se do gala. Firemní vánoční večírky jsou plné zajímavých človíčků.

Štír

V prosinci stoupá štíří oblíbenost mezi kamarády i v pracovním kolektivu. Vládnete skvělou náladou, navíc neváháte podat pomocnou ruku lidem, kteří to skutečně potřebují. Věřte, že díky tomu kolem sebe máte spoustu souputníků pro své budoucí plány.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte pět karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Střelec

Při pátku se nabízí možnosti, na jaké byste si před časem netroufli ani pomyslet. Znát je to v první řadě v milostném životě, který před víkendem nabírá na intenzitě. Zadaní Střelci se musí vypořádat s lichotkami osoby, která jim není lhostejná.

Kozoroh

Pokud vyrazíte na nákupy s rodinou nebo drahou polovičkou, počítejte s většími dohady. Jedna strana se snaží ušetřit, zatímco ta druhá nadšeně vychutnává předvánoční šílenství. Moudřejší bude vyrazit do samoobsluhy a dárky vyřešit přes internet.

Vodnář

Před víkendem si dokážete přiznat chyby a přestanete házet vinu na všechny kolem. Je skvělé, že dokážete převzít zodpovědnost za svůj život. Díky tomu můžete mnohé zachránit. Se změnou k lepšímu já nečekejte na Nový rok, ale odstartujte to okamžitě.

Ryby

Milé Ryby, nenechte si přerůst stres přes hlavu a vězte, že žádné problémy nestojí za podlomené zdraví. V prosinci si koledujete o žlučníkové kameny a trávicí obtíže. Využijte nadcházející víkend, abyste si vyčistili hlavu a vrátili se do klidu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.