Horoskop na pátek 9. června: Čeká vás den plný vášně

Beran

Vaše schopnost pracovat bude při dnešku ochromena nepřejícími kolegy, kteří vás nespustí z očí a budou jako myšky čekat na vaše pochybení v pracovním procesu. Nezbude vám nic jiného než vzít svou profesi vážně a zodpovědně a dívat se přes rameno.

Býk    

Jistá ranní záležitost vám spolkne většinu času a energie. V oblasti vztahů se můžete těšit na růžovější okamžiky, ale stejně vás bude pracovní sféra nahlodávat. Ke konci dne do vás však vstoupí erotická nápaditost a vy konečně budete schopni vypnout.

Blíženci          

V lásce si budete muset dát pozor, abyste svůj protějšek neuráželi. Pravděpodobně se totiž shodnete jen v málo ohledech, a tak by bylo dobré, abyste si zakázali některá podpásová slova, o kterých víte, že z vás v hádkách vylétnou, což není dobře.

Rak    

Od samého rána vás bude zajímat spíše vášeň a všechno kolem milostného svádění. Na druhou stranu o sebe začnete také více dbát a vaše vystupování kdekoliv bude sebevědomější. Vůči protějšku jste velmi velkorysí, rozhodně nekoukáte na vlastní újmu.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

V zaměstnání by se vám mělo podařit najít spřízněnou duši, která vás vyslechne. Bohužel vám neporadí v odborných pracovních otázkách. Rozhodovat se musíte vy sami. Snažte se vyhradit si na práci mnohem více času než v minulosti, situace si to žádá.

Panna 

Vaše rodina je na vás přísná. Pravděpodobně si často stěžujete. Avšak věřte, že se právě nyní za vás nejvíce zasadí v existenčních otázkách. Jestliže žijete poctivě, můžete počítat s jejich finanční pomocí a pravděpodobně se vyjasní i další věci.

Váhy  

Nejste při dnešku za natěšené ekonomy, ale za skeptické statistiky. Děláte si starost, a zda jde o opravdu výhodné investice, ukáže prostě až čas. Rozumnější by bylo udržet si na svém účtu vždy určitou hladinu financí, pod kterou neklesnete. Zkuste to.

Štír     

Doma se bude dobře žít. Povídat si s druhými či s nimi rozebírat vztahy by mělo být zábavné, ale příliš zodpovědní vůči času druhých doma nebudete. Léto je tady, tak se proto pokuste věnovat taktéž činnostem, které jsou ve spojení s cestováním.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Nastávají poslední dva dny, ve kterých Merkur stojí ve znamení Býka. Vaše psychika je stále v tlaku a nervozitě, ale už jen do 11. června. Pak vám konečně zase zavane svěží vítr do plachet a vy se odlepíte od stále stejných břehů vstříc něčemu novému.  

Kozoroh         

Zakládali jste si na svém vůdčím a dalo by se říci i výsadním postavení ve firmě a nyní musíte přenechat svou pozici jinému člověku. Nezoufejte, protože až přijde čas, opět se prohodíte. Využijte zatím čas doplňováním vědomostí, kde ještě tápete.

Vodnář          

Přestože chcete doma klid, není možné se stále podřizovat partnerovým přáním a sami mlčet. Naučte se dnes naopak svá přání vyslovit jasně a hned. Nestyďte se dávat najevo, že po něčem prahnete. Je třeba si taktéž ujasnit sexuální tužby vás obou.

Ryby  

Jediná cesta, jak překlenout hubené období, je normálně požádat blízkou osobu o půjčení nezbytně nutného obnosu. Nákupy nadstandardních výrobků nyní nepodstupujte, protože peníze by vám záhy chyběly. Bude to trénink trpělivosti, ale obstojíte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.