Horoskop na podzim: Některá znamení čeká osudová láska, jiná se dočkají peněz

Podzimní rovnodennost přichází letos 23. září v 8:50. Co čeká v těchto měsících jednotlivá znamení? Na to se pro redakci TN.cz zaměřila astroložka Hana Černá. 

Beran

Berany čeká příznivý a úspěšný podzim. Jen v září vás ovlivní retrográdní Merkur, proto byste měli být velmi opatrní při rozhodování důležitých věcí a uzavírání smluv. Možná to raději nechte na říjen, který je pro vás příznivější. Podzim je vhodný na utužování partnerských vztahů, ale Berani mají ozdravit i vztahy pracovní.

Je třeba posilovat zdraví a psychiku, je to vhodné období i na preventivní kontroly. V říjnu pozor na finance a majetkové záležitosti, ale i na ústní dohody. Je tu však možnost nové spolupráce nebo práce. Listopad je velmi příznivý, je třeba ho využít. Berany čeká proměna. Mnohé čeká i nový vztah nebo hodnotné přátelství.

Býk

Dařit se bude i Býkům. Půjde o období změn, hlavně v práci se objeví nové možnosti, vyřešení kariéry či určitý posun. Ve vašem znamení se pohybuje planeta štěstí Jupiter a Uran, který dodává prudké změny. Vezměte příležitost za pačesy. Jinak je to vhodné období pro investice do bydlení a užívání si času s rodinou a blízkými. 

Býci si mají na podzim udělat pořádek v podnikání. Nezadaní mají velkou šanci potkat osudovou lásku. V říjnu pozor na nachlazení a nemoci z prochladnutí. U některých Býků se ukončí nevyhovující situace, k tomu napomůže sám vesmír. Pozor na majetkové záležitosti a hlavně dluhy nebo splátky.

Blíženci

Saturn se nachází ve znamení Ryb a bude tam delší dobu. Vytváří podmínky pro novou práci a celkový životní posun. Blíženci mají potenciál být silnou autoritou, což se přenese i do dalšího období. Důležité pro vás bude na podzim zaměstnání, hvězdy přispívají tomu, aby se vám zvýšil příjem.

V podzimních měsících u vás budou v popředí i vztahy, věnujte se proto jejich harmonizaci. Diplomatické schopnosti a empatie vám pomohou urovnat spory. Pročistěte si okolí kolem sebe, odstraňte toxické lidi ze svého života. Blíženci by měli také víc spát, nabrat energii a trochu tlumit aktivitu. Posílíte tím zdraví a psychiku.

Podívejte se, co čeká jednotlivá znamení v den, kdy začne podzim:

Rak

U Raků bude ještě náročnější září. Budete muset řešit spoustu věcí nejen pracovních a majetkových, čeká vás také velké pracovní tempo, stresy a únava. Raky čeká úřední jednání, v září mohou mít někteří problém s autoritou. Bude dobré být větší diplomat.

Přichází také vhodné období pro cestování a dovolenou. Od října se vám celkově zlepší situace, vyřeší se spousta starších problémů a zlepší se vám zdraví. Jen listopad bude pracovně náročný, mohou se vám hroutit různé věci, je třeba dát pozor na auto. Ale od 13. listopadu vás čeká magické období, období lásky. Mohlo by se vám podařit si lásku přivolat.

Lev

Lvy čeká podzim plný překvapení, budete muset měnit některé plány. Do října se bude pohybovat Černá Luna ve vašem znamení. Ta vytáhne vnitřní strachy, vnitřní bloky, ale i dovednosti, které byly hluboko ukryté. Půjde o očistný proces a Lvy hodně posílí. Bude se vám dařit v profesi či vzdělání a mohl by přijít i kariérní postup. Projeví se touha po kvalitním bydlení.

Je to také vhodné období pro stěhování a investice do nemovitostí, a to hlavně v září. Finance se navýší díky pracovnímu postupu. Jen je třeba dbát na zdraví, relaxaci a psychický odpočinek. To bude na podzim stěžejní. V listopadu budete řešit vztahy s rodiči a dětmi, ale i nějaké nepříjemné záležitosti. Celkově je to velmi akční období.

Panna

Pro Panny je podzim také slibný, zvláště září. V profesi si vyjednají vyhovující podmínky, zlepší si profesi nebo najdou ideální spolupráci. V říjnu mohou mít problém ve vztazích, hlavně s partnerem. Ale už koncem měsíce se vše uklidní a Panny prožijí obrození vztahu.

Nezadaní mohou potkat osudovou lásku. Panny v podzimních měsících mají dořešit staré záležitosti. Udělejte si pořádek ve více oblastech života. Tím se zlepší vaše psychika i zdraví. Období je také vhodné pro vzdělávání, zkoušky i cestování. Budete investovat do domova, což se projeví na finanční situaci.

[chooze:article;value:520305]

Váhy

Vahám se bude na podzim celkově dařit. Některé Váhy čeká v říjnu období nových začátků. Čeká vás profesní výzva, kterou byste měli přijmout. Začněte více pracovat na sobě i na svém životě. Váhy si také mají dát do pořádku vztahy, vše už půjde jednodušeji. 

Podzim je výborný na preventivní prohlídky a řešení zdravotního stavu. Váhy budou také řešit různé smlouvy, pojištění apod. Nic byste neměli odkládat. Dařit by se vám mělo i v úředních záležitostech. V říjnu buďte opatrnější, neriskujte při pohybu, je tu riziko menších nehod. Na podzim vás čeká řešení majetkových záležitostí.

Štír

Důležité bude pro Štíry září a období kolem úplňku, který nastane 29. září. V té době se vám naskytnou velké profesní příležitosti, někdo důležitý může ocenit vaši aktivitu. Dařit se vám bude i v práci. Saturn v Rybách zase zajistí, že Štíři budou pracovat na svých vztazích. Stabilní zůstanou, nepevné se rozpadnou. Štíry čeká romantický vztah či flirt.

Budete mít na podzim zvýšenou intuici, měli byste jí naslouchat, můžete tak předejít problémům. Podzimní měsíce vám také zajistí dostatek financí. V říjnu by Štíři měli být větší diplomaté a důležitá rozhodnutí nechat raději na listopad. V listopadu nic neodkládejte a hlavně hodně komunikujte. Štíři mají na podzim zlepšit své bydlení i vztahy s blízkými. Hlavně se nebojte emocí!

Střelec

Střelci budou prožívat příznivý a společenský podzim. Čeká vás důležitý vztah. I když milujete svobodu, rozhodněte se nyní pro trvalý vztah, ale s určitou volností a důvěrou. Zkuste si uvědomit, jak je pro vás důležitý domov. V profesi se Střelcům bude dařit, všechno půjde oproti minulým měsícům s lehkostí.

Příznivý je hlavně listopad. Jde o období plné neobvyklých nápadů, kreativity a úspěchu. Říjen bude měsíc společenských pozvání. Střelci, přijměte je, máte potkat důležitou osobu. Ve financích půjde o materiální stagnaci. Střelci budou mít sice vyšší příjmy, ale i výdaje. Měli byste se víc starat o zdraví, hlavně o pohybový aparát. Většina však bude na podzim fyzicky zdatná.

[chooze:article;value:480618]

Kozoroh

Pro Kozorohy bude nejdůležitější listopad, kdy se jim bude dařit po všech stránkách. Během podzimu se většině splní nějaký sen. Ale budete si muset uvědomit, co je vlastně váš cíl, a musíte si za ním jít. Někdo bude mít štěstí na lidi a důležité kontakty.

V říjnu je třeba se pracovně posunout dál, upravit smlouvu, případně požádat o vyšší plat. Přemýšlejte, jestli k vašemu cíli nevede jiná, lepší cesta. Letošní podzim se bude většina Kozorohů nějakým způsobem vzdělávat, třeba i on-line. Uvědomte si důležitost vzdělávání. Kozorohové budou pracovat i nadále na svých majetkových a finančních poměrech.

Vodnář

Vodnáře čeká aktivní podzim. Očekávat můžete profesní změnu, ale změníte se i vy sami nebo alespoň dořešíte nějaké záležitosti z minulosti k vaší spokojenosti. Budete mít příležitost investovat a zvětší se vám zisky. Vodnáři budou mít emoční podzim, někoho čeká velká láska, někdo potká člověka, který ho bude velmi přitahovat, někdo může prožít tajnou lásku.

Vodnáři budou řešit záležitosti v rodině, na které jim hodně záleží. Ekonomika a finance budou příznivé. Mnoho Vodnářů bude cestovat, ale doporučuje se opatrnost na cestách. Podzim je vhodný na investici do zdraví. Může se však objevit i menší nemoc.

Ryby

Ryby mohou mít složitější podzim. Zpočátku přijde osudová zkouška, přísný učitel Saturn dává věci do pořádku. Ryby budou řešit odkládané věci nebo něco, co neřešily. Měly byste být opatrné také na finanční záležitosti. Někdo se vás bude snažit oklamat. Dávejte pozor na smlouvy a nepřátele.

Situace se zlepší koncem října, splní se vám přání. Ryby by měly více myslet na sebe a na své zdraví. Pozor byste si měli dát na dolní končetiny a trávení, také je možné zbavit se nějakého zlozvyku. Ryby se nachází na podzim v silně emočním období. Mohou prožít romantický vztah, poznat novou lásku, upevnit stávající vztah nebo nastavit nová pravidla ve vztahu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.