Horoskop na pondělí 1. dubna: Musíte dořešit věci z minulosti

Beran 

Už první dubnový den vám ukáže, jaký bude tento měsíc. Hned dnes si užijete raketového startu do nového týdne. Od rána se budou kupit věci k vyřešení a od vás se bude čekat, že se jich aktivně ujmete. Žádná velikonoční pohoda, s tím nepočítejte!

Býk    

Během velikonoční procházky se zase setkáte s osobou, která si na vás už delší dobu dělá zálusk. Dnes to na vás znovu zkusí. I když jí dáváte jasné signály, že o to nestojíte, je jí to celkem jedno. Určete si hranice, dříve než to překročí únosnou mez.

Blíženci          

Pokud přemýšlíte o podnikání a chybí vám někdo, kdo by do toho šel s vámi, dnes budete mít jasno, koho byste o to měli požádat. Velikonoční pondělí totiž přinese řadu setkání i telefonátů, a tak není divu, že si vyberete parťáka.

Rak    

Velikonoční pondělí přinese nutnost dořešit některé věci z minulosti, a to zejména v souvislosti s tím, že se během svátečního dne setkáte se svými příbuznými. Pokud jste si něco udělali, odpusťte si a začněte novou etapu svých vztahů. Nabídněte ruku ke smíru.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Velikonoce a s ním spojená nadměrná konzumace dobrot ve vás dnes vyvolá špatné svědomí. Vzpomenete si na své novoroční předsevzetí, že zhubnete a zvýšíte si kondici. Tak si promyslete, jak na to půjdete, a od zítřka už žádné výmluvy, hezky do toho!

Panna 

Díky velikonočnímu setkávání se dnes dozvíte mnohé nečekané a zajímavé novinky týkající se vašeho širšího příbuzenstva. V některých případech pocítíte nutkání něco okamžitě udělat, ať už to bude nabídka pomoci, nebo gratulace. Proč nebýt spontánní?

Váhy

V poslední době jste dost nezávislí v tom, co děláte, i ve způsobu přemýšlení. Jste velmi citliví na to, pokud se vám do vašich věcí někdo pokouší mluvit. Dnes se proti tomu důrazně ohradíte a bude vám jedno, že jde o blízké lidi. Pozor na aroganci.

Štír

Díky velikonočním telefonátům se dnes dozvíte informace, které vás vůbec nepotěší. Týkají se nejenom vás, ale celého vašeho okolí, a tak se budete snažit získat co nejvíce podrobností. Hodláte se také v týdnu obrátit na odpovědná místa.

MĚSÍČNÍ TAROT NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v dubnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Dnešní sváteční pondělí ve vás vyvolá emoce, které máte spojené s některými velikonočními zážitky z minulosti. Mnohé jste v sobě ještě nezpracovali a některé situace je opět vynesou na povrch. Vyvolá to u vás zvláštní reakce, které ostatní překvapí.

Kozoroh

Některé vaše zažité názory jsou opravdu zkostnatělé, tak se nedivte, že dnes pobavíte rodinnou sešlost. To by vám mělo pomoci k tomu, aby vám konečně spadly šupiny z očí a získali jste na věci jiný náhled. Doba se změnila, nemůžete žít v minulosti.

Vodnář          

I během svátečního odpoledne budete přemýšlet, jak se vypořádat s upomínkami za splátky na bankovní úvěr. Jde to řešit i telefonicky, nevěšte hlavu! Ale udělejte to co nejdříve, ať vám nenaskáčou zbytečná penále. Dohodněte si splátkový kalendář.

Ryby  

Při velikonočním obědě přijde na přetřes letní dovolená. Děti i životní partner se předhánějí v tom, kterou exotickou destinací by chtěli navštívit. Vy ale víte, že pokud se vaše finanční situace nezlepší, tak letní dovolená v zahraničí bude pasé.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.