Horoskop na pondělí 1. ledna: Naberte síly

Beran

Dnes si uvědomíte, že to, jak daleko stojíte od úspěchu, máte ve svých rukou. Je před vámi celý rok a je jenom na vás, jak s tímto časem naložíte. Umíte pracovat velmi poctivě. Pokud v tom budete pokračovat i nadále, dosáhnete na ty nejvyšší mety.

Býk    

Jak strávíte první den letošního roku? Pokud vám to váš stav jen trochu dovoluje, vyjděte si ven a pročistěte si hlavu po silvestrovských oslavách. Protáhnete si svaly, nadýcháte se čerstvého vzduchu a uspořádáte si myšlenky a plány na celý rok.

Blíženci          

První den nového roku si užijete v dobré náladě. Vychutnejte si to. Každopádně se můžete těšit na to, že minimálně leden bude také ve většině oblastí přívětivý. Pokud jsou někteří lidé ve vašem okolí rozmrzelí, potěšte je úsměvem a hezkým slovem.

Rak    

Dnešní den pro vás bude víceméně klidný. Pravděpodobně se nedočkáte žádných výraznějších událostí a vlastně to docela uvítáte. Leden má pro vás totiž nachystanou směs protichůdných událostí i pocitů. Naberte tedy síly, ať vykročíte pravou nohou.

NEJROZSÁHLEJŠÍ ROČNÍ HOROSKOP 2024
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá – láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám už teď v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se s předstihem na svou budoucnost!

Lev     

Od rána budete upovídaní. Dokonce natolik, že se okolí bude nejdříve domnívat, že jde o následek včerejších silvestrovských oslav. Ale vyvedete je z omylu. Budete si snadno dávat dvě a dvě dohromady a nikdo vás dnes neopije rohlíkem. Pálí vám to!

Panna 

Začnete tento rok v dobrém rozpoložení. Vaše komunikace je působivá a jste plní optimistického očekávání. Máte se nač těšit, protože je před vámi velmi příjemný měsíc bez rušivých vlivů. Už dnes pocítíte příliv chuti užívat si života bez omezení.

Váhy  

Hned po probuzení budete dnes mít pocit, že se lidé kolem vás chovají nechápavě a nejsou příliš příjemní. Nevyhnete se různým rušivým událostem, které vaši náladu také dorůžova nepřibarví. Toto bude v první polovině ledna bohužel běžná realita.

Štír     

Zapůsobíte dnes na své okolí neodolatelným dojmem díky kouzlu osobnosti a intelektuálním schopnostem. V komunikaci s okolím je klíč k tomu, abyste vzbudili pozornost důležitých lidí a naklonili si je na svou stranu. Umeťte si cestičku k úspěchu.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

Vstupujete do nového roku v zahloubaném rozpoložení. Budete uvažovat o tom, co vás letos čeká. Intelektuální úvahy však nebudou jen doménou dneška, tyto tendence se vás budou držet až do středy, ve které s vámi bude Merkur. Využijte toho.

Kozoroh         

První den nového roku vás zastihne poněkud zasněné. Jen těžko se budete vzpamatovávat ze silvestrovských oslav a vůbec se vám nebude chtít vstávat. S činorodostí to dnes bude u vás celkově vypadat bledě a nebudete, jak se říká, příliš použitelní.

Vodnář          

Nový rok nepřivítáte v nejlepší kondici. Nebudete zrovna v dobré náladě a je to předzvěst toho, jak se budete cítit během dalších týdnů. Planety vás totiž nijak nešetří, a tak budete muset ukázat svou odolnost a poprat se s tím, co pro vás nachystaly.

Ryby  

Víte, jaké to je, když se probudíte jako vítězové? Tak to zakusíte právě dnes. Hned ráno pocítíte příliv energie a intuitivně poznáte, že máte před sebou skvělý měsíc. Nepodceňujte svůj vnitřní hlas. Dávno je známá věc, že štěstí přeje připraveným.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.