Horoskop na pondělí 10. července: Mars vám dá pořádně zabrat

Beran

Po příjemně stráveném víkendu se budete cítit ve formě. S chutí se vrhnete do práce a nadšení z vás bude přímo vyzařovat. Ne všichni jej však s vámi budou sdílet, popudíte proti sobě své méně motivované kolegy. Hloupé poznámky ale budete ignorovat.

Býk    

Vaše zaměstnání vám zajišťuje slušnou obživu, vy jste si však zvykli žít nad poměry a také se podle toho budete muset otáčet. Najdete rovnováhu mezi výdaji a příjmy. Budete se však muset poohlédnout po dalším zdroji financí. Nadstandard není zadarmo.

Blíženci          

Mars dnes vstupuje do Panny a vy zatoužíte po novém vybavení do domácnosti. Přestože jste s uspořenými penězi měli původně jiné plány, rozhodnete se část z nich utratit za rekonstrukci svého domova. Uděláte si radost a zútulníte svůj příbytek.

Rak    

Jste nenapravitelní snílci a i tentokrát se díky svým myšlenkám nebudete moci soustředit na práci. Díky nedávným událostem jste plni naděje a očekávání z budoucnosti, měli byste však zůstat nohama na zemi. Mohlo by se stát, že se ošklivě spálíte.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Váš cit pro obchod, smysl pro organizaci a diplomatické schopnosti z vás dělají ideálního kandidáta na úspěšného podnikatele. Nebudete se bát inovací a rychle předhoníte konkurenci. Kromě talentu vám nechybí ani pracovitost. Dotáhnete to daleko.

Panna 

Vaše fantazie dnes nebude mít hranic. Nadřízenému předložíte odvážné nápady na inovace, a přestože bude zpočátku váhat, věřte, že nakonec ocení váš moderní přístup a odvahu. Svou představivost využijete nejen v zaměstnání, ale i v osobním životě.

Váhy  

Místo toho, abyste neustále obskakovali celou rodinu, se budete věnovat především sami sobě. A uvidíte, že vám to dodá spoustu energie a dobré nálady. Samozřejmě že nic se nemá přehánět. Ovšem zdravý odpočinek a relaxace s vámi udělá doslova divy!

Štír     

Improvizace vám nedělá problém a Mars, který dnes vstupuje do Panny, ji ještě posílí. Dnes rychle vymyslíte, na čem se dá snadno ušetřit, a bez nesnází tak zalepíte díru v rodinném rozpočtu. Vaše schopnost jednat rázně a efektivně je cenná.

KOLÁČKY ŠTĚSTÍ
Oblíbené čínské koláčky v digitální podobě. Ochutnejte a nechce si říct nějaké moudro!

Střelec

Když se budou v zaměstnání dít nespravedlnosti, rozhodně nebudete držet jazyk za zuby. Právě naopak, jistě nebudete váhat s tím se rázně ozvat, a ukázat tak okolí, že nebudete jenom nečinně přihlížet tomu, jak se druhému děje příkoří. Jen tak dál!

Kozoroh         

O své místo v zaměstnání se bát rozhodně nemusíte. Právě naopak, šéf vás dnes utvrdí v tom, že pro jeho tým jste velkým přínosem a tím pádem je vaše kariéra velice slušně rozjetá. Toto ujištění vám nejenom dodá dobrou náladu, ale především motivaci!

Vodnář          

V mysli se budete neustále zaobírat svými milostnými pletkami. Pravdou je, že v poslední době jste své libido rozhodně nedrželi na uzdě a Venuše ve Lvu vás v tom ještě podporovala. Máte tedy o čem přemýšlet a snažíte se vyřešit zamotanou situaci.

Ryby  

Dnes pomůžete zachránit vztah svému dobrému příteli. Znáte ho jako své boty a dobře si uvědomujete, že mu můžete poradit. Máte totiž nadhled a zkušenosti, které kamarádovi chybí. Proto nebudete váhat ani chvilku a zapojíte veškeré své schopnosti.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.