Horoskop na pondělí 10. dubna: Buďte připraveni dělat kompromisy

Beran

Konečně se vám podařilo docílit svého! Zejména v oblasti vztahů a lásky máte být o Velikonocích opravdu na co hrdí, neboť se vám podařil nebývalý kousek. U opačného pohlaví sklízíte jeden úspěch za druhým nejen jako atraktivní partneři, ale i jako kamarádi.

Býk    

Nenechte si pokazit velikonoční večer proto, že jste se báli promluvit si o problému. Pokud nebudete ve vztahu otevření, mohlo by dojít k nepříjemným nedorozuměním. Nebojte se upřímně říct, co si myslíte. Berte v potaz partnera a dělejte kompromisy.

Blíženci          

Peněz není nikdy nadbytek a vy to víte až moc dobře. Dnes se vám naskytne jedinečná možnost přivýdělku, pravděpodobně to bude dokonce v souvislosti s Velikonocemi, a navíc budete moci svým počinem udělat někomu velikou radost. No neberte to!

Rak    

Dobře si uvědomujete svoje kvality. Do určité míry je sebevědomí přitažlivé, avšak jak se říká, všeho s mírou. Připusťte si, že jsme přece jen lidé a že nedokonalost patří k životu. Pokud slevíte ze svých požadavků, budete příjemně překvapeni zájmem.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Lev     

Poslední dobou máte mnoho práce a váš partner se cítí zanedbávaný. Dnes je ale volno, tak si na něj uděláte čas. Každý přece potřebuje pozornost a důkaz lásky ze strany svého protějšku. Dokažte drahé polovičce, že umíte držet slib. Potěšíte ji!

Panna 

Přistihujete se čím dál tím častěji, jak přemýšlíte nad starými časy? Neváhejte a o Velikonocích zavolejte svým přátelům. Zjistíte, jak se jim daří, a poslechnete si žhavé drby a novinky z jejich životů. Společnost kamarádů vám navíc zvedne náladu.

Váhy  

Někdy se nedaří. I když ani jindy nejste technický nadšenec, dnes budete mít pocit, že se proti vám spikla veškerá elektronika široko daleko. Fakt, že vám vše přestane fungovat přímo pod rukama, vás bude vytáčet. Nenechte si ale zkazit Velikonoce!

Štír     

Nechtěli byste začít kariéru jako finančník? Dnes k tomu máte rozhodně velké předpoklady. Peníze přitahujete doslova jako magnet, leckterý burzovní makléř by vám to mohl závidět. Úspěchy máte sice nebývalé, ale raději si dnes užívejte svátků jara.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Střelec

Už jste si mysleli, milí Střelci, že zůstanete sami? Vaše trpělivost se vyplatila a vy jste konečně našli někoho, s kým chcete strávit zbytek života. Vše klape a vy jste na to patřičně hrdí. Podělte se o svou radost s přáteli a rodinou! Budou ji sdílet s vámi.

Kozoroh         

Zásadní rozhodnutí, které vám leží na bedrech už nějakou dobu, vás o Velikonocích už tížit nebude. Dobrý přítel vám skvěle poradí a ulehčí vám situaci. Dobrých rad se člověku nedostává mnoho, važte si proto loajálního kamaráda. Myslí to s vámi dobře.

Vodnář          

Občas máte sklon věci uspěchat. Honem, honem, aby bylo všechno hotové teď hned! Ve vztazích můžete však s takovýmto přístupem citelně narazit. Proto zachovejte klid! Ne všichni skáčou do životních rozhodnutí po hlavě. Vše vychází, jen tomu dejte čas.

Ryby  

Čeká vás velmi příjemný den. Nemusíte se hned vrhnout s pomlázkou do víru velikonočního veselí, klidně zůstanete doma a budete si jen užívat volného dne a pohody. Dokonale se tak zrelaxujete a naberete síly a novou energii na další pracovní dny.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.