Horoskop na pondělí 12. prosince: Zkuste trápení zahnat pohybem

Beran

Milí Berani, pouštějte se do věcí s rozumem. Oblast lásky se jeví velmi uspokojivě a rozhodně se neobjevuje absence příjemných kontaktů. Přátelská Venuše ve spřízněném trigonu s Pannou na vás od samého rána pomrkává svůdným okem.

Býk    

Skromnost je nejhezčí ctnost. Jste pracovití a trpěliví a díky tomu také velmi úspěšní. Není ale třeba, aby o tom věděl celý svět. Přestože byste se pochopitelně chtěli pochlubit, věřte, že bude nejlepší, když budete sdílet radost pouze s blízkými.

Blíženci

Jak se říká, není všechno zlato, co se třpytí. Pamatujte na to, až se vám naskytne příležitost k rádoby výhodné koupi. Téměř každá věc má svůj háček, najděte jej a nenechte se tak lehko oklamat. Je ta nejméně vhodná doba na nevýhodné investice.

Rak    

Vrhněte se na sebevzdělávání. Intelekt je koneckonců v erbu Raka, vzhůru tedy k duševní stravě. I váš milostný život se rozhořívá a máte před sebou úžasné chvilky. Venuše ve spřízněném trigonu s Pannou působí, že vaše sexualita nabírá na síle.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Všechen vnitřní smutek, rozmrzelost a paniku, které dnes můžete pocítit, byste měli vyventilovat nejlépe pohybem. Udělejte si procházku, klidně i po práci. Nadýchejte se čerstvého vzduchu a uvidíte, že hned přijdete na jiné myšlenky. Bude vám lépe.

Panna

Dnes je hlášeno velmi rušné a pestré klima, s přáteli se může roztrhnout pytel. Co se týče odpoledních hodin, je vám přáno prožít je skutečně v pohodovém duchu. Už kolem poledne signalizuje trigon Venuše s Pannou obrovské naplnění tužeb.

Váhy  

Po proflámovaném víkendu vás dnes čeká velmi náročný den. Zatněte zuby a prokousejte se skrze pracovní povinnosti. Nemyslete na svou únavu a v zaměstnání jeďte na plný výkon. Dnešní večer věnujte odpočinku a příště si lépe rozmyslete, co děláte.

Štír     

Jste ještě stále nezadaní? Pokud budete i nadále pasivně čekat na to, až se objeví princ na bílém koni, nemuseli byste se dočkat. Naopak hoďte všechny zábrany za hlavu a vyrazte si mezi lidi. Dnes máte šanci sblížit se s někým velice přitažlivým.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Výdaje za vánoční dárky vás letos rozhodně nevyvedou z míry. Naopak. K finanční útratě budete mít dnes značně benevolentní přístup a šetřit jistě nebudete. Svátky jsou pro vás důležité a neváháte pro jejich příjemné prožití udělat téměř cokoliv.

Kozoroh         

Poděkujte kamarádovi, zprostředkuje vám totiž dobrou koupi vánočního dárku. Taková příležitost se nemusí opakovat, tudíž nebudete váhat. Letos jste totiž Vánoce poněkud podcenili, a proto je vám nyní každá pomoc dobrá. Přesto se nemusíte stresovat.

Vodnář          

Venuše v trigonu s Pannou vám zvedne sebevědomí. Však také nejde o žádné plané lichotky, nýbrž o zasloužený respekt. Proto si svoji chvilku slávy užijte a zapomeňte na veškerý stud. Na druhou stranu, ani druhý extrém není zdravý. Pozor na aroganci.

Ryby  

Stav vašich financí se podstatně zlepší, což se vám bude náramně hodit! Peníze využijete k posledním vánočním nákupům. Dárky pro své blízké budete vybírat pečlivě a s citem, neboť si dobře uvědomujete, že finanční strop vyžaduje fantazii a invenci.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.