Horoskop na pondělí 12. února: Ovládne vás vášnivá Venuše

Beran

Výplata vás konečně vytáhne z finanční tísně. Neopakuje se to ale až příliš často? Pokud máte každý měsíc hluboko do kapsy, nejspíš děláte něco špatně. Poučte se z vlastních chyb a naučte se ovládat. Ušetříte si tak spoustu stresu a nepříjemností.

Býk    

Po stránce lásky se jedná o sexuálně aktivní den. Bez ohledu na váš věk a stav je vaše libido silnější než obvykle, vaše dobyvatelská nátura se nezapře. Vášnivá Venuše v Kozorohu však může přehánět, takže se naučte i šlápnout na brzdu.

Blíženci          

Nové šance vám dnes mohou přinést lidé, se kterými se setkáte během své pracovní doby při plnění povinností. Snažte se působit dobře a kultivovaně. Čím lepší dojem uděláte, tím lépe pro vás!  Nepřetvařujte se však, to by vám žádný úspěch nepřineslo.

Rak    

Cítíte se nabití příjemným neklidem a doufáte, že by dnešní den mohl přinést nějaké menší dobrodružství. Máte chuť si naplno užívat života a pracovní záležitosti poněkud ustupují do pozadí. Dejte si proto pozor, abyste nezapomněli na své povinnosti.

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě
se svým partnerem hodíte! Vydrží váš vztah navěky, nebo jde jen o krátkodobou známost?
Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Pohled na výplatní pásku vás tentokrát opravdu potěší. Nenechte se však unést a neroztočte všechny peníze, jakmile se vám dostanou do ruky. Snažte se ovládat a raději si něco uspořte, uvidíte, že se vám na konci měsíce budou peníze více než hodit.

Panna 

V únoru se do vašeho života dostává dost rušivých událostí a planety vaši poklidnou povahu dost stresují. K jejich vlivu se dnes přidají i lidé ve vašem okolí, budou vás popohánět a vyvádět z konceptu. Budete muset zatnout zuby, jen tak to zvládnete.

Váhy  

Ať pochybujete, jak chcete, chystá se milostná pochodeň, milé Váhy. Jiskra přilétá jako blesk z čistého nebe, takže večer může být už přímo excelentní - tak, jak se na tyto předvalentýnské dny sluší a patří. Tak se nebojte té drogy zvané láska!

Štír     

I když můžete mít pocit, že se nic neděje a věci dnes poněkud stagnují, raději kroťte svou netrpělivost, ať vám vaše nedočkavost nepřinese problémy. Využijte klidného dne raději k přemýšlení nad svými plány. Promluvte si o nich i s přáteli či rodinou.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Planety stojí o Masopustním pondělku při vás, a tak si můžete tento měsíc vychutnávat. Nedělá vám problém, abyste vyšli s většinou lidí, a navíc se vás drží optimismus a radostné rozpoložení. Tak si užívejte této harmonie a nedělejte si s ničím starosti.

Kozoroh         

Obzvláště dnešní odpolední hodiny jsou jako stvořené pro večeři s hudbou a květinami, repete si pak dejte s vaším protějškem na Valentýna! Jste zaplaveni nádherným pocitem, že váš miláček sdílí vaše nejdůležitější hodnoty a je vám přáno si to užít.

Vodnář          

Užíváte si přízně planet, a tak se ani dnes nebudete muset stresovat žádnými velkými dramaty. Důležité je, abyste tomu také trochu pomohli vy sami a nehledali problémy tam, kde nejsou. Občas k tomu máte trochu sklony, tak na ně zkuste zapomenout.

Ryby  

Protože je situace od počátku února poněkud nestabilní na všech frontách, může se vás dnes zmocnit únava a frustrace. To se pak podepíše i na vaší náladě. Lidé se vás možná budou ptát, co je s vámi. Nemusíte jim odpovídat, není to vůbec jejich věc.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.