Horoskop na pondělí 13. března: Brzy se vám splní sny

Beran

Své zaměstnání milujete a věnujete mu mnoho času a sil. Dobře víte, co chcete, a neváháte pro to hodně obětovat. Přestože se vaše kariéra nevyvíjí podle plánů, nevěste hlavu a udržte si pracovní nadšení. Brzy se to změní a splní se všechny vaše sny.

Býk    

Stojíte před nelehkou volbou? Ve vašem případě bude tentokrát lepší, když zapomenete na rozličné rady svých přátel a příbuzných a spolehnete se pouze na svou intuici. Přeberte veškerou zodpovědnost za své rozhodnutí a věřte, že to dobře dopadne.

Blíženci          

Příznivé postavení Marsu v Blížencích vám přinese štěstí v pracovní oblasti. Pokud už delší dobu přemýšlíte nad založením podniku, nastalo výhodné období. Spolehněte se na svou intuici a konečně se postavte na vlastní nohy. Riskovat se vám vyplatí!

Rak    

Snažte se být trochu pozornější. Je pochopitelné, že se myšlenkami touláte ve vzpomínkách na povedený víkend, lehko byste se však mohli dopustit zbytečné chyby. V případě, že se jí nevyhnete, napravte ji dříve, než si toho nadřízený stačí všimnout.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Plánovali jste strávit dnešní večer v okruhu svých nejbližších? Bohužel to vypadá, že kvůli neodkladným pracovním povinnostem, jež vám dnes nadřízený naloží, budete muset rodinnou sešlost odložit. Nezoufejte, vaši blízcí jistě budou mít pochopení.

Panna 

Poslední dobou máte spoustu pracovních starostí a nezbývá vám čas na řešení domácích záležitostí. Snažte se najít chvilku a projděte si rodinný rozpočet. Vaše výdaje se nenápadně zvyšují, a pokud to nepodchytíte, mohli byste mít nepříjemné potíže.

Váhy  

Uvědomíte si, že partnerství, které nyní prožíváte, je do budoucna velice perspektivní! Tento pocit vás uklidní a dodá vám potřebnou sebejistotu a nadhled. Zjistíte, že opravdu nemá cenu trápit se maličkostmi, neboť váš vztah má mnohem hlubší kořeny.

Štír     

Toužíte po vzrušení? Dnes jste plní vášnivé energie, a proto by se mohlo stát, že zkusíte milostné dobrodružství za zády svého partnera. Naštěstí si však umíte domyslet případné následky a podobné chutě vás rychle přejdou. Umíte se skvěle ovládat.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Zamyslíte se nad tím, zda svými činy někomu z okolí neubližujete. Naštěstí se však není čeho bát! Uvidíte, že vaše obavy jsou neoprávněné. Přesto je správné, že se zamýšlíte nad důsledky svých skutků, a tato vlastnost vám v budoucnu v mnohém pomůže.

Kozoroh         

Budete se cítit poněkud ukřivdění, neboť pracujete více, než je znát. Přestože se můžete přetrhnout, vaše výkony nikdo nevidí, a tudíž ani nedocení, ani nezaplatí. Nezoufejte a místo toho popřemýšlejte nad svojí strategií. Nebojte se využít známostí.

Vodnář          

Láska vás zastihne poněkud nepřipravené, a tudíž trochu zmatené. Velice rychle si však dáte dvě a dvě dohromady a se situací se srovnáte. A to překvapivě dobře! Připravte se na náročný den, avšak s dobrým koncem. Vynaložená námaha se bohatě vyplatí.

Ryby  

Náhodou se potkáte s lidmi, které jste velmi dlouho neviděli. I když setkání bude zpočátku poněkud rozpačité, velice brzy se vše vrátí do starých kolejí a vy si s dávnými přáteli skvěle popovídáte a zjistíte mnoho novinek. Snažte se udržet kontakty.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.