Horoskop na pondělí 15. května: Všechno je dnes o vás a vašem úsilí

Beran

Ve vašich financích jsou signalizovány významné kroky dopředu, které souvisí s vaším dlouhodobým přáním najít uspokojivý způsob výdělku. Správný tip se rýsuje prostřednictvím známých, kteří vás nyní nebo v nedávné minulosti hodně ovlivnili.  

Býk    

Máte velkou motivaci a chuť vydělávat peníze, což vám brání připouštět si jakákoliv omezení. Vaším motivem je koneckonců být jedničkou a umět se o svou existenci postarat. Ale i když vám dává Mars v Raku ten správný vítr, přece jen budete někdy ještě váhat.

Blíženci          

Zpozorněte hlavně u osob ve znamení Ryb a Panny! Nenechte se ošálit těmi, kteří vám slibují kouzelný elixír, jenž přemění obyčejný kov ve zlato. Na tyto lidi jsou nejvíce chytlavé hodiny kolem poledne. To si raději zajděte na oběd někam do ústraní.

Rak    

Nabízí vám někdo dáreček či výhru telefonickou cestou? Pamatujte, nic není zadarmo, a proto hvězdy nabádají, abyste tato lákadla ignorovali. Váš bankovní účet má tendenci ztučnět spíše díky vaší práci hlavou nebo například také výhodným prodejem domu.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Zaměříte se především na vlastní sebevzdělávání. Uvědomujete si totiž, že konkurence na vás nepočká, a rozhodně si nechcete nechat ujet vlak. Vaši blízcí včetně partnera se proto budou muset smířit s faktem, že dnes se jim příliš věnovat nebudete.

Panna 

Brzy budete mít možnost ochutnat silnou prosperitu a tyto změny umožní, aby se staly některé vaše sny realitou. V období kolem poledne ale očekávejte finanční nepříjemnosti u svých blízkých. Pokud to budete společně řešit, nejednejte unáhleně.   

Váhy  

Ve hvězdném objektivu se vám pro toto období zrcadlí uspokojivý finanční bonus. Milé Váhy, nepěstujte však mylnou domněnku, že je za tímto nějaký čaroděj, který přikouzlí peníze kouzelnou hůlkou. Všechno je to jenom o vás a vašem velkém úsilí.   

Štír     

Venuše v Raku vám plánuje zábavné skupinové akce, kde vám na vaše finanční záměry může někdo až medově přizvukovat. Přemýšlíte o vhodném společníkovi a máte pocit, že jste ho našli? Pozor však na svůdné merkurovské našeptávání, nemusí být podloženo realitou.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Méně se soustředíte, což by mohlo ve financích zavánět ztrátami. Dejte si proto pozor na svou peněženku a doklady, abyste nedali šanci nějakému podvodníkovi, který krouží kolem vás. Rovněž nediskutujte s podivnými prodejci, kteří zvoní u dveří.

Kozoroh         

Soustředíte svou mysl spíše na papírování, získávání vědomostí a informací. Častěji telefonujete, vyřizujete e-maily a různé výzvy, jejichž důležitost pro vaši pokladnu se ukáže v pozdějším čase. Nejslabším časem pro zabývání se finančními otázkami je dopoledne.

Vodnář          

V peněžních záležitostech se opakovaně vyskytují příležitosti k vytváření výhodných nabídek a úspor. Okolnosti si však mohou vyžádat změnu vaší finanční strategie kvůli některým osobám. Zjišťujete, že jsou kolem vás ti, kteří se s vámi nemohou měřit.

Ryby  

Po finanční stránce dnes budete mít nanejvýš úspěšný den! Lehce se totiž může stát, že dostanete přidáno, a to bez jakýchkoliv námitek či problémů. Samozřejmost, s jakou vám nadřízení zvýší vaše ocenění, vás dokonce trochu zaskočí. Budete nadšeni!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.