Horoskop na pondělí 15. ledna: Pocítíte vnitřní rozpor

Beran

Obecně vám vaši blízcí, ať už rodina, či známí, dodávají hojnost matérie i citů. Ze strany vašich blízkých se dnes ale dočkáte i nečekaného uznání. Uvidíte, že chápou vaši životní situaci a naplno vám touží pomáhat překonat různorodé životní nesnáze.

Býk    

Pocítíte častý vnitřní rozpor. Půjde o klasické hádání se duše s tělem, ovšem – oproti středověku – vy budete mít tu výhodu, že se můžete opřít o své sebevědomí. Vaše okolí vás může nutit, abyste se nechali ovlivňovat, ale to nebude dostačující síla.

Blíženci          

Vaše vládnoucí planeta Merkur je nyní od vás hodně daleko, takže u mnohých je při dnešku mnohem slabší sebevědomí. Tento jindy čiperný mentalista vás nyní drží při zdi, na druhou stranu však v žádném případě neutrpí váš zdravý rozum. Tak koumejte.

Rak    

Najdete dostatek vnitřní kázně, abyste splnili všechna svoje ranní předsevzetí a nevykolejili ze svých vizí. Jen málokterý příbuzný vám bude dnes ve vašem běhu stačit, a jestliže v této zkoušce zvítězíte, získáte potom moře času a také klid.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc
roku 2024! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte, nejen co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Jste dnes tvrdohlaví a přizpůsobovat se někomu jenom kvůli chvilkovému prospěchu odmítáte. A tak si pak musíte od svých blízkých poslechnut, jak jste pracovně neschopní a jak jiní se činí, mají finance, slávu a tučné konto. Podobné výtky vás zamrzí.

Panna 

Pracovně je pro vás dnešek mimořádně důležitý a konstruktivní, neboť se v něm spojuje blahodárné působení Jupitera s Merkurem, což jsou výborní ukazatelé pro vaši kariéru. Je to vhodná doba například pro založení společnosti či začátek projektu.

Váhy  

Nyní přichází správný čas ke splnění vašeho přání. Taktéž se vám může konečně podařit najít místo ve své vysněné oblasti, což přinese slušné peníze. Neptun se na Mars neusmívá nadarmo. Jako velmi plodné se jeví kontakty se zahraničím, tak neváhejte.

Štír     

Ve financích je pohyb poněkud línější, protože Jupiter je retrográdní a tím i ospalejší, penízky se tedy kutálejí se zpožděním. Zato láska rozhodně ospalá není, kolem poloviny dne může dát o sobě pořádně vědět! Tak se těšte na vášeň i překvapení.

RUNY – VÝHLED DO BUDOUCNOSTI
Starobylé runy vám řeknou, co vás čeká za měsíc, půlrok či za rok! Nechte se vést jejich mocnou sílou a ZDARMA si je vyložte!

Střelec

Nenechte se tahat za nos. Ve vašem okolí se nachází mnoho lidí, kteří se snaží skrze manipulaci dosáhnout svého. Nedejte jim příležitost a nenechte se lehko oklamat. Pozorně jim naslouchejte a rozeznejte lež od pravdy. Buďte svými vlastními pány.

Kozoroh         

Máte dost sil k realizaci svým plánů a k tomu, abyste přesvědčili ostatní, že jste opravdu jedničky. Merkur si neodpouští námitku, že aby se vaše záměry dařily bez chybičky, musíte přidat na tempu, protože konkurence nespí a stejně jako vy šlape kupředu.

Vodnář          

Trochu komplikovanější je dnes přítomnost Saturna, který se vás drží jako klíště a neodpustí si sem tam vnášet nějakou tu nespokojenost. Pokud se ale nedáte odradit dílčími potížemi, budete na konci dne opravdu spokojení se svou pílí i výsledky.

Ryby  

Vynoří se neočekávané pracovní povinnosti. Nejenže je zvládnete levou zadní, ale navíc vás budou i bavit. Budete doslova excelovat. Ostatně není divu, odhodlání a radost z práce z vás přímo čiší. Ostatní kolegové by se z vašeho přístupu měli učit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.