Horoskop na pondělí 16. ledna: U vás doma se zlepší situace

Beran

Budete mít štěstí na své blízké. Protějšek vám dodá sebedůvěru, kterou potřebujete pro vlastní práci, ale také vůči lidem. Budete tak mít finančně na víc a díky sebevědomí se pořádně projevíte. Svému protějšku se však budete chtít odvděčit. Chováte se k němu nejen mile, ale ve vaší ložnici i něžně.

Býk    

V pondělí budete působit dobře. Také se hned pozná, že patříte mezi schopné osoby, kterým záleží na druhých lidech. Získáte tak důvěru nového kamaráda, hlavně ve své práci. Svěří se vám s věcmi, na které myslí už dlouho. Proto se k sobě dokážete přiblížit i jinak. Díky tomu si domluvíte schůzku na později.

Blíženci          

Vlivem Marsu ve vašem znamení se dnes všechno ve vašich rukou promění ve zlato. V práci změníte negativní průběh situace v pozitivní. Dobře se činíte jak ohledně ekonomiky, tak i kolegiálních vztahů. Šéf vám může poděkovat, takže se už brzy budete moci radovat z lepšího finančního ohodnocení.

Rak    

I během práce budete stále myslet na svého miláčka. Po celý den se mu budete snažit dovolat. Potom protějšek zahrnete svými lichotkami, kterými bude docela sváděn. Večer navíc oceníte jeho vkus a pracovní schopnosti, takže budete mít otevřenou cestu k lásce. Takovou šanci rychle využijete v ložnici.

ROČNÍ ČÍNSKÝ HOROSKOP 2023/2024
22. ledna nám začne Nový čínský rok, který bude tentokrát pod vlivem ZAJÍCE. Podívejte se, co vám na tento rok předpovídají východní horoskopy a nechte se jimi vést!

Lev     

Přesčas v práci vás evidentně nerozhází. Když totiž před sebou máte vidinu zisku, patříte mezi velké dříče. Kolegové vás za to budou obdivovat, ale protějšek bude docela netrpělivý. Nešetřete časem a snažte se, abyste večer vpadli do partnerova spokojeného náručí. 

Panna 

Vaše sebedůvěra bude na dobrém stupni. Proto z vás spadne nervozita z nástupu do nového zaměstnání. Kolegové se na vás budou tvářit přátelsky a projeví smysl pro pomoc nováčkovi. Navíc se některým z nich budete viditelně líbit i v erotickém ohledu. Proto si docela užíváte přijetí, ale i některých drbů.

Váhy  

Dnes budete mít opravdu povedený den. Ctitel vám totiž zvedne sebevědomí. Když o vás někdo bude mluvit pěkně, červenáte se, v duši si to však můžete skutečně užívat. Zmíněného člověka zařadíte mezi své přátele a budete čekat, jak se vztah k němu vyvrbí. Budete mít spíš tendenci vyčkávat na další dny.

Štír     

Na druhé lidi působíte ohromně. Přátelé budou obdivovat vaši energii, se kterou se snažíte v práci a zvládáte rodinné povinnosti. Při sportování a setkání s nimi také ukážete, jaké jsou vaše fyzické přednosti. Tak dokážete blízké lidi nejen inspirovat, ale začnou se na vás dokonce obracet ohledně vztahů.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Máte všechny důvody tvářit se spokojeně. Dochází totiž ke zlepšení vaší finanční situace. Pokud se ve vašem zaměstnání nebo v rámci rodiny objevovaly nějaké problémy, dokážete je teď řešit rozumně a lépe. Budete moci nakupovat i to, co se vám víc líbí a chutná. Proto se vydáte užívat si to už dnes večer.

Kozoroh         

Budete viditelně hrdí na svůj vztah. Proto se snažíte dokazovat okolí, jak se máte s partnerem rádi. Budete mu volat během pracovní doby, a tak si domluvíte čas na potřebnou schůzku. Předvádíte se před okolím a přátelé se vás bokem ptají, jak to děláte, že působíte tak šťastně. To vás dovede oblažit.

Vodnář          

Hodně myslíte i na praktické problémy, takže se prosadíte mezi obchodníky, kteří nabízejí kvalitní zboží. Kolegové i váš nadřízený vás v tom budou podporovat, a proto dosáhnete lepšího zisku. Stejně jako dokážete zapůsobit na lidi profesionálně, se vám to podaří i v soukromí s city. Toho využijte.

Ryby  

Bude z vás sálat silná přitažlivost a i vlivem Venuše ve Vodnáři se stáváte žádoucí osobou. Lidé opačného pohlaví si vás chtějí předcházet, ale vy ze sebe uděláte cenné zboží. Budete se sice chovat koketně a přátelsky, druhým však dáte pouze mlhavé přísliby. Vaše srdce si nezíská jen tak někdo.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.