Horoskop na pondělí 18. prosince: Náročné období spěje ke konci

Beran

Vánoce se raketově přibližují a Berani začínají pociťovat šimrání okolo žaludku. Přemýšlíte, zda máte připraveno vše potřebné a strachujete se, abyste na nic nezapomněli. Oproti ostatním znamením máte velkou výhodu ve své vynikající fyzické kondici.

Býk    

Ještě, než odstartují nejoblíbenější svátky v roce, věnujte zvýšenou pozornost svému majetku. Ať se jedná o domácnost, technické vymožeností nebo třeba technický stav vozidla, štěstí přeje připraveným. Porucha by vám během Vánoc moc radosti neudělala.

Blíženci          

Dopis Ježíškovi, který jste našli za oknem, je plný okázalých přání, jež si nemůžete dovolit. Hlavu vzhůru, milí Blíženci. Pokud se týká dětí, otevřeně s nimi promluvte o tom, že kouzlo Vánoc se netýká materiálních věcí, ale tkví v něčem úplně jiném.

Rak    

Budete vyloženě toužit po tom, abyste mohli všechen čas věnovat své milované rodině, ale pracovní povinnosti vám budou stát v cestě. Máte toho hodně co dohánět, proto se budete muset více otáčet. Rodina pro vás však má velké pochopení, což oceníte.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA MĚSÍC LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku 2024 těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED váš měsíční horoskop!

Lev     

V prosinci je pro Lvy mnohem snazší dotáhnout do konce změny, po nichž delší dobu touží. Přestanete si je malovat v představách, naopak se zasadíte o jejich realizaci. Oproti ostatním znamením nečekáte na novoroční předsevzetí, ale začnete ihned.

Panna 

Milé Panny, věřte, že náročné období spěje ke konci. Pěstujte rozvahu jako vzácnou květinu a v lásce a rodinných vztazích se neunáhlujte. Blízcí vás stále popichují svým rozmarným jednáním, a tak hvězdy vybízí k trávení volného času s přáteli.

Váhy  

Otázka finančního zabezpečení jde výjimečně mimo vás. Mnohem důležitější je celkové klima, které na pracovišti vládne. S kolegy řešíte soukromé problémy, a dokonce se můžete obrátit se žádostí o radu i na své nadřízené. Mohou vám s lecčím pomoci.

Štír     

Pohádkový prosincový scénář pokračuje i v dalším týdnu. Užíváte si přízeň hvězd, která jde ruku v ruce s oblibou ve společnosti. Působíte sympatickým dojmem, snadno si získáte důvěru druhých lidí, což otevírá nové možnosti v práci i milostném životě.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

Nejen, že dnes budete výřeční, ale ještě budete mít dobré předpoklady pro reklamní činnosti. To se vám může hodit především pokud se snažíte něco prodat či udat. Nejen, že se toho konečně zbavíte, ale ještě si přijdete na nějaké peníze k dobru.

Kozoroh         

Máte zvýšenou tendenci investovat do sebe a svých blízkých. Chcete mít perfektní účes, moderní oblečení a působit upraveným dojmem. Také domácnost potřebujete mít jako ze škatulky. Není divu, že přitahujete zvídavé pohledy okolí a je o vás zájem.

Vodnář          

Zvýšené sociální cítění se pozitivně odrazí na pracovním poli a ani v domácnosti změna chování nezůstane bez odezvy. Druhým se dostanete pod kůži a rázem chápete věci, jimž jste nedokázali porozumět. Jen je třeba mít větší trpělivost s příbuznými.

Ryby  

Jakmile vám někdo sáhne na vaše ego, se zlou se potáže. Pokuste se vsadit na svou vrozenou toleranci a pochopte, že za nezvyklým jednáním dotyčné osoby je nejistota ze sebe sama. Spíš než okřiknutí potřebuje obejmout a ukonejšit. Zůstaňte nad věcí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.