Horoskop na pondělí 18. září: Planety vám posílají do života radost

Beran

Dokážete se snadno přizpůsobit měnícímu se klimatu ve společnosti. I když se někdo pokusí nachytat vás na holičkách, obrátíte zbraň proti soupeři a vyjdete z toho vítězně. Největší výhodou je beraní smysl pro humor, s níž snášíte každou nepřízeň.

Býk    

Nejraději byste si užívali víkendový oddech, ale pondělí se vás snaží vrátit do všedního života plného povinností. Zatímco v práci se můžete ulít, na domácí půdě se od vás vyžaduje naprostá čilost. Protějšek s vámi potřebuje probrat něco důležitého.

Blíženci         

Přijdete za rodinou s něčím, co vám delší dobu leží na srdci. Čekáte, že tím vzbudíte bouřlivou diskusi, ale opak je pravdou. Blízcí nevypadají vůbec překvapeně, naopak se na takovou variantu stačili dávno připravit. Buďte rádi, že to takto dopadlo.

Rak    

Milí Ráčci, tento týden je zasvěcený kariéře! S každým dalším dnem cítíte, jak vaše aktivita narůstá. Konkurence proti vám nemá žádnou šanci. Jeden úspěch střídá druhý a podle toho vypadá i vaše konto. Utrácení si zakažte a myslete na zadní vrátka.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ŘÍJEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Vyhovovalo by vám, kdybyste mohli svět proměnit k obrazu svému. Platí to pro pracovní i soukromý život. Bohužel ne každý z toho bude nadšený, protějšek se začne bránit dost ostrým způsobem. Chcete-li někoho změnit, pak obraťte pozornost pouze k sobě.

Panna 

Ve druhé půli září se ponoříte do práce a vaše nadšení je nepředstírané. Baví vás proměňovat každou výzvu, jaká se před vámi objeví. Navíc jste skvělými společníky, což se osvědčí při obchodním jednání. V tomto týdnu můžete rozjet hvězdnou kariéru.

Váhy  

Na začátku týdne máte plnou hlavu pracovních starostí a zapomínáte, že jsou na světě také jiné věci. Zatímco rodina bude pouze nespokojeně mrmlat, v lásce je situace horší. Pokud si nebudete drahou polovičku rozmazlovat vy, může to zkusit někdo jiný.

Štír     

Bouřlivý partnerský život vám nedovolí soustředit se na nic jiného. Neustále myšlenkami utíkáte ke svému soukromí, proto hrozí chyby z nepozornosti i nepříjemné úrazy. Mějte se na pozoru v zaměstnání, ale i během cestování. Raději dnes choďte pěšky.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Musíte se vypořádat s nevítaným ctitelem, který je navíc dost neodbytný. Taktické náznaky nepomáhají, budete muset přitvrdit. V opačném případě se pokusí vsoukat do vaší blízkosti a začne si klidně hrát na vašeho partnera. To už překračuje všechny hranice.

Kozoroh         

Stále hledáte svou spřízněnou duši? Potom se nebraňte setkání s kamarády či bývalými kolegy. Právě díky němu byste mohli narazit na člověka, s nímž si perfektně notujete v mnoha oblastech. Týká se to dokonce i Kozorohů, kteří už nějaké závazky mají.

Vodnář           

Po víkendu se nebraňte setkání s přáteli nebo se nechte vytáhnout za zábavou spolupracovníky. Rozšíříte okruh svých známých a hlavně objevíte skvělou volnočasovou aktivitu. Ani jste netušili, na co všechno máte talent. Přinese vám to radost do života.

Ryby  

Na začátku týdne vás zaskočí pokroucené informace, které se v okolí šíří o vás a vaší drahé polovičce. Přemýšlíte, jestli reagovat útokem, nebo se nad celou záležitost povznést. Zlatá střední cesta by byla nejlepší. Ať to drbnám neprojde tak hladce.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.