Horoskop na pondělí 19. prosince: Mars ve vašem znamení vám komplikuje život

Beran

Pokud je váš nástup do nového pracovního týdne pomalejší, a potřebujete více času na rozjezd, dovolte si dnes být trochu pomalejší než obvykle. Však toho jindy stíháte dost! A vaše práce bude přitom stejně kvalitní, jenom jí stihnete o něco méně.

Býk

Jestliže jste se v minulých dnech necítili dobře, dnes by se vám mělo vést mnohem lépe. A to jak po psychické, tak i po fyzické rovině. Zkuste pro sebe tento příliv energie využít co nejlépe, protože v dalších dnech zřejmě opět zaznamenáte její ústup.

Blíženci

V prosinci zažíváte trochu komplikovanější komunikaci s okolím. Stejné to bude i dnes. Nejde o to, že byste snad najednou ztratili něco ze své brilantní rétoriky anebo osobního šarmu. Je to Marsem ve vašem znamení, který vám teď komplikuje život.

Rak

Zkuste být dnes opatrnější. V mezilidských vztazích totiž hrozí určitá ztráta jasného úsudku. To by se mohlo projevit tím, že budete mít tendence podlehnout kouzlu lidí, kteří po charakterové stránce zase tak oslňující nejsou. Jsou nositeli problémů.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED! 

Lev

Máte jednu slabinu, o které moc dobře víte. Příliš vám záleží na mínění těch druhých. Mohlo by vám to dost zkomplikovat život, a proto byste se měli od rána řídit jen tím, co si myslíte vy sami. A hlavně se nenechat rozhodit názory jiných lidí.

Panna

V posledním pracovním týdnu před Vánocemi mohou ožít témata, jako jsou vaše kariérní ambice, prestiž a uznání. Už v pondělí se tak proto začnete snažit dohnat to, o čem si myslíte, že jste zameškali, a zabojujete ze všech sil o své místo na výsluní.

Váhy

Čeká vás den plný šancí. Důležité je, abyste na ně jen nečekali se založenýma rukama, ale aktivně jim vycházeli vstříc. Nechte také promluvit svou intuici. Když se vyhnete příležitostem, ze kterých nic dobrého nekouká, tak naopak neomylně najdete ty správné.

Štír

Popadne vás touha odhodit pomyslné okovy a nechat za sebou všechno, co vás svazuje. Máte chuť odvážně kráčet vpřed a nezastavit se před ničím. Chtěli byste opravdověji vyjádřit své vlastní já. Jste však vážně připraveni něco obětovat?

NOVINKA - VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď! 

Střelec

Je důležité, abyste si hned na počátku předvánočního týdne uvědomili, že kromě plnění povinností je třeba také relaxovat. Jinak se zcela vyčerpáte z duševních i fyzických sil. Dnes si proto dopřejte procházku na čerstvém vzduchu, třeba cestou z práce.

Kozoroh

Jedním z hlavních úkolů tohoto týdne pro vás bude smiřování sporů. Začne to hned v pondělí v práci, kde vsadíte na nenápadné hašení komunikačních požárů, které je samozřejmě efektivnější než halasné snahy o nastolení smíru. A budete dost úspěšní!

Vodnář

Planety vám napovídají, že v tomto týdnu je velmi žádoucí, abyste se zaměřili na své zdraví. Proto hned ráno začněte s vitaminovou kúrou a kupte si i ženšen, dodá vašemu tělu vitalitu. Pokud se cítíte unavení, možná by neškodilo vzít si volno dříve.

Ryby

Pondělí vám přinese zajímavé novinky týkající se vašeho zaměstnání. Nepůjde ani tak o organizační záležitosti jako spíše o konkrétního člověka. Ten by měl podle všeho od nového roku převzít významnou funkci a netěší se velké důvěře zaměstnanců.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.